Το νέο Renault Express Van στην Έκθεση Artoza (vid)

Κώστας Παστρίμας
Το νέο Renault Express Van στην Έκθεση Artoza (vid)
Το γαλλικό Van θα βρίσκεται μέχρι τις 15 Νοεμβρίου στην Έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

Πρόσφατα η Renault παρουσίασε το νέο της μικρό van Express στην ελληνική αγορά με τη φιλοδοξία να γίνει το νέο "εργαλείο" δουλειάς του κάθε επαγγελματία. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, πρακτικό και αποδοτικό van, το οποίο έχει εξελιχθεί τεχνολογικά και ποιοτικά με τη σφραγίδα της πολύχρονης εμπειρίας της Renault την κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων.

renault express

Για να ενισχύσει το λανσάρισμα του νέου Renault Express Van η εταιρεία θα το παρουσιάσει στην μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, Foodtech 2021 η οποία φέτος συνδιοργανώνεται με την Έκθεση Artoza. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν από κοντά το αναβαθμισμένο μοντέλο, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα Renault Express Van σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου στις 18:00.

renault express

Το Express προσφέρεται με κινητήρα πετρελαίου 1.5 λίτρων Blue dCi με 75 ή 95 ίππους και θεωρείται κορυφαία επιλογή σχέσης τιμής/αξίας. Διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφάλειας, όπως σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα, σύστημα σταθεροποίησης σε περίπτωση έλξης, ευρεία γωνία όρασης σε οπισθοπορεία και αυτόματη ενεργοποίηση στα φώτα. Στη συνδεσιμότητα η Renault το έχει εξοπλίσει με οθόνη αφής 8 ιντσών η οποία μέσω Bluetooth συνδέεται με το Renault Easy Link.

renault express

Στο κομμάτι της φόρτωσης, το van της Renault είναι εξαιρετικά ικανό καθώς με μήκος 1.91 μέτρων στην καμπίνα φόρτωσης και πλευρική συρόμενη πόρτα έχει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών με εύκολη πρόσβαση. Η τιμή του Express Van ξεκινά από τα 14.677 ευρώ και καλύπτεται από εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χιλιόμετρα (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια, εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!