Ο Σπύρος Πανόπουλος έδειξε το Chaos!

Πάνος Σεϊτανίδης
Ο Σπύρος Πανόπουλος έδειξε το Chaos!
Η Spyros Panopoulos Automotive κάνει το πρώτο βήμα και αποκαλύπτει την εικόνα του Chaos σε φυσικό μέγεθος.

Το πρώτο βήμα προς τη σωστή επικοινωνία του άκρως φιλόδοξου εγχειρήματος του ελληνικού ultracar με την ονομασία Chaos, έκανε η Spyros Panopoulos Automotive. Μετά το πραγματικό… χάος που ακολούθησε των «αποκαλυπτηρίων» μέσω ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων και photoshop που εντοπίστηκε ακόμα κι από μία εκπαιδευμένα μάτια, η SPA έδειξε επιτέλους μία πραγματική εικόνα του δημιουργήματός της.

Μία εικόνα που δείχνει το επιθετικού σχεδιασμού όχημα από ψηλά, σταθμευμένο στις εγκαταστάσεις της ελληνικής εταιρείας. Κι αυτή τη φορά είναι με… ανθρακόνημα και κέβλαρ, όπως θα έπρεπε να είναι από την πρώτη στιγμή, ώστε να αποφευχθούν όσα ακολούθησαν της πρεμιέρας-φιάσκου. Ειδικά αφού εδώ και τόσο καιρό, είχε δείξει πως... υπήρχε κάτι σε πραγματικές διαστάσεις κρυμένο κάτω από το σεντόνι.

Και πέραν αυτής, ήρθε και η συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου το Chaos βρίσκεται πίσω του, μεγαλοπρεπές αν και σιωπηλό. Όπως θα έπρεπε να είναι από την πρώτη στιγμή και όχι δέκα ημέρες μετά την αποκάλυψη που τόσο συζητήθηκε.

«Το πιο προηγμένο και το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στη Γη. Έρχεται από την Ελλάδα», έγραψε ο δημιουργός του στα προσωπικά του social media και καταλαβαίνετε πως αμέσως έγινε χαμός από σχόλια και αντιδράσεις.

Όπως ο συντάκτης του άρθρου ανέφερε σε προηγούμενο κείμενο, στο χέρι του Σπύρου Πανόπουλου είναι να διαψεύσει άπαντες και να κυνηγήσει τα όσα αστρονομικά θέλει να πετύχει με το Chaos. Όπως τότε, έτσι και τώρα, περιμένουμε με ενδιαφέρον. Άλλωστε ουδείς αμφισβήτησε ποτέ πως η SPA όντως σχεδίασε ένα θηριώδες στην όψη όχημα, το οποίο με χαρά βλέπουμε πως πράγματι έχει κατασκευάσει σε πραγματικές διαστάσεις. Αυτή είναι μία καλή αρχή.

Το επόμενο βήμα θα είναι αυτό να βγει στο δρόμο. Κοινώς, να παρουσιαστεί το επίσης άκρως φιλόδοξο κινητήριο σύνολο που έχει επίσης διαφημιστεί ως «Made in Greece» κι όχι ως κινητήρας αγορασμένος από άλλη εταιρεία, να δούμε το φουτουριστικό εσωτερικό και να είναι λειτουργικό και φυσικά, να ξεκινήσουν οι δοκιμές εξέλιξης.

Έτσι ώστε το Chaos να επιδιώξει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο δημιουργός του όσο υλοποιούσε το ψηφιακό του όνειρο. Δηλαδή την τελική ταχύτητα άνω των 500 χιλιομέτρων/ώρα, τα 0-100 χιλιόμετρα/ώρα σε 1.55sec και τις υπόλοιπες τιμές που δικαιολογούσαν τον όρο «μηδενική βαρύτητα» για την πιο ακριβή έκδοση, των… 12.4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!