Ο Βασίλης Ορφανός έδωσε χαρά στα ΑμεΑ της Σαλαμίνας

Βασίλης Ορφανός
Ο Βασίλης Ορφανός έδωσε χαρά στα ΑμεΑ της Σαλαμίνας
Η VOM στη Σαλαμίνα για την περιήγηση κλασσικής μοτοσυκλέτας με τον Σύλλογο Γονέων Γίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας και με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 ο Σύλλογος Γονέων Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας πραγματοποίησε με την υποστήριξη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας περιήγηση κλασικών μοτοσικλετών. Το ραντεβού δόθηκε στις 12.00 π.μ. με αφετηρία από το F/B Φανερωμένης. Οι περισσότεροι από 100 μοτοσικλετιστές που συμμετείχαν, με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό, διέσχισαν το Νησί της Σαλαμίνας σε κομβόι και τερμάτισαν στην Πλατεία Αγαλμάτων.

αμεα

Η συγκεκριμένη μοτο-πορεία είχε στόχο να αφυπνίσει συνειδήσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νοητική υστέρηση, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού. Τα παιδιά αυτά χρειάζονται την υποστήριξή μας για ένα ακόμη λόγο: για την καταπολέμηση των διακρίσεων και τη προώθηση της ισότητας.

αμεα

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας προωθώντας για μια ακόμη φορά τον φιλανθρωπικό και κοινωνικό της χαρακτήρα, βοήθησε με τα μέλη της στη στήριξη αυτών των παιδιών, δίνοντας τους μεγάλη αγάπη και χαρά.

αμεα

Με συνοδεία όμορφης μουσικής, τα παιδιά του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όμορφες μοτοσυκλέτες, να πάρουν δώρο από όλα τα μέλη όμορφα μπλουζάκια με τυπωμένα επάνω τους τα λογότυπα των δύο συλλόγων, κυρίως όμως να συν-οδηγήσουν καθισμένα στα side car των μοτοσυκλετών της λέσχης με μικρές ταχύτητες.

αμεα

Τα παιδιά ένιωσαν πολύ άνετα και χάρηκαν πάρα πολύ. Ένιωσαν την αγάπη από όλα τα μέλη και τους αναβάτες της λέσχης, συμμετέχοντας ενεργά σε όμορφες βόλτες σαν συνεπιβάτες. Ιδιαίτερη ήταν η βοήθεια των Γιώργου Καλαμάκη, του Γιάννη Μπλούγουρα και του Βασίλη Ορφανού που οδήγησαν μοτοσυκλέτες με side car για όλα τα παιδιά του συλλόγου.

αμεα

Η VOM παράλληλα μετέφερε στο χώρο της πλατείας Αγαλμάτων την εργοστασιακή της μοτοσυκλέτα, που συμμετείχε στο Rally Dakar, και μια CRF 50 R για τους μικρούς της φίλους που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Ένιωσα πολύ συγκινημένος όταν κάνοντας βόλτα ένα κοριτσάκι, την Αγγελική, ρωτώντας την αν της αρέσει που κάθεται στο side car, εκείνη μου απάντησε αμέσως: «Ναι, πάρα πολύ!». Στη συνέχεια η μικρή συνοδηγός με ρώτησε, με παιδική αφέλεια, με τη σειρά της: «Με αγαπάς;», κι εγώ αμέσως απάντησα: «Ναι, πάρα πολύ!». Πραγματικά εκείνη η στιγμή ήταν πάρα πολύ συγκινητική, κατανοώντας για μια ακόμη φορά ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι ενός κατώτερου Θεού και αυτό που θέλουν πρώτα από όλα είναι αγάπη.

αμεα

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες με όλα τα παιδιά του Συλλόγου ΑμεΑ Σαλαμίνας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση, δίνοντας απλόχερα τόση αγάπη και τόση χαρά σε αυτά τα παιδιά. Β.Ο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!