Ποια είναι τα φιλόδοξα επόμενα σχέδια της SP Automotive

Ποια είναι τα φιλόδοξα επόμενα σχέδια της SP Automotive
Μετά την παρουσίαση των Chaos, Zion και Cubicle, η ελληνική εταιρεία έχει ένα εξίσου φιλόδοξο πλάνο!

Η Spyros Panopoulos Automotive προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη του Chaos, του συγκλονιστικού ultracar με τις εξωπραγματικές επιδόσεις που φιλοδοξεί να βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της αυτοκίνησης.

Ένα project για το οποίο συζητούν όλοι, είτε στηρίζοντας την προσπάθεια και νιώθοντας περίσσια εθνική υπερηφάνεια, ήταν προσεγγίζοντάς το με σκεπτικισμό και αμφιβολία. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η SP Automotive μπορέσει κάποια στιγμή να κάνει πραγματικότητα όσα υπόσχεται με το Chaos των 2048 και 3064 αλόγων στην Earth και τη Zero Gravity έκδοση αντίστοιχα.

Spyros Panopoulos Automotive Chaos

Όμως το Chaos δεν είναι το μοναδικό φιλόδοξο project. Η SP Automotive παρουσίασε επίσης το Zion, ένα ηλεκτρικό hypercar, που όμως παίρνει την ενέργειά του από κυψέλες καυσίμου, στις οποίες το υδρογόνο που είναι αποθηκευμένο σε υγρή μορφή, ενώνεται με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα την παραγωγή ενέργειας.

Το… χατ-τρικ ήρθε με το Cubicle, ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα για αστικές μετακινήσεις. Και αυτά αποτελούν σύμφωνα με τον κατασκευαστή, απλά την αρχή. Μία ματιά στο πλάνο για την επόμενη διετία τα λέει όλα.

Spyros Panopoulos Automotive Chaos

Συγκεκριμένα, όπως έχει ανακοινώσει ο Σπύρος Πανόπουλος (για τον οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ), το πρόγραμμα του για το 2022-2023 έχει ως εξής:

- Παρουσίαση του Chaos από την Ελληνική κυβέρνηση.
- Παρουσίαση του Chaos για το κοινό στις νέες εγκαταστάσεις της SP Automotive.
- Δοκιμή του Chaos από τη θρυλική τηλεοπτική εκπομπή του BBC, “Top Gear”.
- Προσπάθεια κατάρριψης του παγκοσμίου ρεκόρ τελικής ταχύτητας για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής.
- Προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ της θρυλικής πίστας του Νίρμπουργκρινγκ, για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής.
- Προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ επιτάχυνσης στα 0-402 μέτρα, για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής – όλα αυτά με το Chaos.
- Αποκάλυψη ενός νέου hypercar με τίτλο «Apeiron».

Spyros Panopoulos Automotive Chaos

Όπως καταλαβαίνετε, ενώ όσα έχουμε ήδη δει έως τώρα φαντάζουν φιλόδοξα, όσα ακολουθούν είναι αντίστοιχου πνεύματος. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε το Chaos στο δρόμο, να κυνηγά τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από τον κατασκευαστή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!