LIVE TV: Ο 2ος αγώνας του Μαρκογιάννη στη Μόντσα

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Ο 2ος αγώνας του Μαρκογιάννη στη Μόντσα
Δείτε τη νέα μάχη του 17χρονου Τζώρτζη Μαρκογιάννη στο «Ναό της Ταχύτητας», στο πλαίσιο της Ιταλικής F4.


Σαββατοκύριακο δράσης στη θρυλική πίστα της Μόντσα, με ελληνικό μάλιστα ενδιαφέρον αφού εκεί διεξάγεται ο τελευταίος γύρος της σεζόν του 2021 για το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth, θεσμός στον οποίο μας εκπροσωπεί ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης.

Ο 17χρονος που τιμά τη γαλανόλευκη στις ευρωπαϊκές πίστες, θα παραταχθεί στις 18.20 ώρα Ελλάδας στο grid του δεύτερου αγώνα που διεξάγεται στον «Ναό της Ταχύτητας» - κάθε στάση στο καλεντάρι έχει συνολικά τρεις αγώνες.

Το πρωί, παρότι εκκίνησε από την 33η θέση, ο Τζώρτζης σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο που τον έφερε μέχρι την 20η. Ωστόσο, μετά από επαφή προπορευόμενων μονοθεσίων στο πρώτο σικέιν, μία σπασμένη εμπρός πτέρυγα κόλλησε κάτω από τη δική του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να στρίψει και να βγει στην αμμοπαγίδα.

Ωστόσο ο ταλαντούχος οδηγός κατάφερε να επιστρέψει στην πίστα και στους γύρος από απέμεναν, πάλεψε και κατάφερε να ανακτήσει αρκετές από τις χαμένες θέσεις, βλέποντας τελικά την καρό σημαία 24ος.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί, πως ο Έλληνας οδηγός της CRAM Motorsport, ήταν πρώτος ανάμεσα στους τέσσερις πιλότους της έμπειρης Ιταλικής ομάδας.

Η μέρα λοιπόν θα κλείσει με έναν αγώνα διάρκειας 30 λεπτών + 1 γύρου, με τον Μαρκογιάννη που αγωνίζεται με το Νο.79, να παρατάσσεται στην 31η θέση του grid, ανάμεσα σε 35 οδηγούς.

Μπορείτε να δείτε LIVE τις προσπάθειές του, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!