Η νέα Honda NT1100 είναι έτοιμη για ατελείωτες περιπέτειες (vid)

Η νέα Honda NT1100 είναι έτοιμη για ατελείωτες περιπέτειες (vid)
Η Honda έκανε τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της νέας NT1100 με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και εμφάνιση, με στόχο να προσφέρει την μέγιστη άνεση οδήγησης σε μεγάλες αποστάσεις.

Η νέα Honda ΝΤ1100 είναι εδώ και προσφέρει μια νέα διάσταση στις Touring μοτοσικλέτες, δίνοντας την αίσθηση που επιζητά ένας αναβάτης τόσο καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη όσο και τα μεγάλα ταξίδια με συνεπιβάτη και αποσκευές. Χρησιμοποιώντας ως βάση το πλαίσιο και τον δικύλινδρο κινητήρα της CRF1100L Africa Twin, εξασφαλίζει τις απαιτούμενες επιδόσεις και παράλληλα εξοπλίζεται όμως και με χαρακτηριστικά που χτίζουν ιστορία για το μοντέλο.

Η νέα NT1100 διατίθεται σε 3 μοντέρνες αποχρώσεις, Matte Iridium Grey Metallic, Pearl Glare White και Graphite Black. Η εμφάνιση συνδυάζεται με ιδιαίτερη αεροδυναμική απόδοση και θέση οδήγησης ιδανική για ξεκούραστα ταξίδια. Το ύψος της ζελατίνας ρυθμίζεται σε 5 θέσεις, ενώ συνεργάζεται με πάνω/κάτω εκτροπείς αέρα για την άριστη προστασία του αναβάτη.

Honda NT1100

Την πρακτικότητα εγγυώνται οι μεγάλες, ενσωματωμένες βαλίτσες, τα θερμαινόμενα γκριπ, το κεντρικό σταντ, το cruise control, οι θύρες USB και ACC. Τα παραπάνω είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού. Ο φωτισμός είναι full LED με φώτα ημέρας Daytime Running Lights για αυξημένη ορατότητα, φλας αυτόματης ακύρωσης και σύστημα Emergency Stop Signals. Το ύψος της σέλας είναι ιδιαίτερα πρακτικό στα 820mm.

Το ημίδιπλο ατσάλινο πλαίσιο προσφέρει ένα σχετικά κοντό μεταξόνιο και γρήγορη γεωμετρία, ενώ συνεργάζεται με υψηλών προδιαγραφών αναρτήσεις: Ανεστραμμένο πιρούνι 43mm της Showa (τύπου cartridge) και μονό αμορτισέρ πίσω. Οι διαδρομές τους είναι 150mm εμπρός/πίσω. Η προφόρτιση του πίσω ελατηρίου ρυθμίζεται υδραυλικά. Οι δύο δίσκοι 310mm εμπρός συνδυάζονται με 4-πίστονες ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες, ενώ τα ελαστικά είναι διαστάσεων 120/70-17 εμπρός και 180/55-17 πίσω.

Honda NT1100

Η NT1100 φορά τον κινητήρα, που πέραν της ισχύος των 102 ίππων και της ροπής των 104Nm έχει βελτιστοποιημένη εισαγωγή και εξαγωγή για ομαλές επιταχύνσεις και δυναμικό ήχο στις χαμηλές στροφές. Όλα τα παραπάνω δεν λειτουργούν ενάντια της κατανάλωσης καυσίμου, με την αυτονομία να φτάνει τα 400χλμ. μέσω του ρεζερβουάρ των 20,4 λίτρων. Η Hona επίσης προσφέρει προεραιτικά είτε μηχανικές αλλαγές σχέσεων ή ομαλές αυτόματες για αυξημένη απόδοση στο φημισμένο κιβώτιο Honda Dual Clutch Transmission (DCT).

Honda NT1100

Το εκτενές πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων της NT1100 περιλαμβάνει 3 στάνταρ προγράμματα οδήγησης: URBAN, RAIN και TOUR, ενώ επίσης διαθέτει και δύο customisable USER modes, 3-επιπέδων Honda Selectable Torque Control (HSTC) και 3-επιπέδων Wheelie Control. Μια πλήρως έγχρωμη οθόνη αφής 6.5-ιντσών TFT προσφέρει δυνατότητες εξατομίκευσης των απεικονίσεων, Apple CarPlay, Android Auto και συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth.

Honda NT1100

Με μία ευρεία λίστα εξοπλισμού και πολυεπίπεδη ευελιξία, πρακτικότητα και άνεση, η NT1100 προσφέρει μια νέα διάσταση στην εκτενή και πολυποίκιλη οικογένεια μοντέλων της Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!