Αυτή η Bentley Continental GT drift-άρει δίχως έλεος (vid)

Αυτή η Bentley Continental GT drift-άρει δίχως έλεος (vid)
H Bentley ξεκίνησε τις παραδόσεις της νέας Continental GT Speed και στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζει ένα βίντεο με το μοντέλο να πραγματοποιεί ατελείωτο drift σε μια εγκαταλελειμμένη βάση του ΝΑΤΟ.

Η Bentley ταξίδεψε στη Σικελία της Ιταλίας όπου και μετέτρεψε την εγκαταλελειμμένη βάση του ΝΑΤΟ, παλαιότερα γνωστή ως αεροπορικός σταθμός Comiso, σε πίστα gymkhana. Αρχικά κτισμένο το 1936, το Comiso χρησιμοποιήθηκε τη δεκαετία του 1980 ως έδρα για 112 πυραύλους Cruise, εξοπλισμένους με πυρηνική κεφαλή και ήταν η μεγαλύτερη αεροπορική βάση του ΝΑΤΟ στη νότια Ευρώπη. Εγκαταλειμμένο για πάνω από σχεδόν 30 χρόνια, το Comiso είχε αφεθεί στις διαθέσεις της φύσης.

Η βρετανική φίρμα θέλησε να γυρίσει ένα βίντεο ώστε να προβάλλει το τελευταίο της δημιούργημα και δεν υπήρχει πιο ιδανικό αυτοκίνητο για την περίσταση για την περίσταση από τη νέα Bentley Continental GT Speed. Το σπορ αυτοκίνητο αποδίδει 635 ίππους χάρη στον W12 κινητήρα και δοκιμάστηκε σε ιδιαίτερες συνθήκες, κάνοντας ατελείωτο drift.

Bentley Drift

Η νέα Continental GT Speed έχει ένα ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και ένα εξελιγμένο ESC. Μαζί, εξασφαλίζουν στο τετραθέσιο Grand Tourer απόλυτο έλεγχο και δυναμικά χαρακτηριστικά στον οδηγό. Το μοντέλο «φορά» επίσης νέα κεραμικά φρένα άνθρακα που διαθέτουν μπροστινούς δίσκους διαμέτρου 440 χιλ. και δεκαπίστονες δαγκάνες. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα φρένα που έχουν τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο.

Υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία ο πολυβραβευμένος στην αυτοκινητοβιομηχανία Ντέιβιντ Χέιλ, υποστηριζόμενος από ειδικούς πιλότους drone και τον φωτογράφο Μάρκ Φάγκελσον. Επίσης, μια R-Type Continental του 1952 που εμφανίζεται στην αρχή και στο τέλος του video.

Bentley Drift

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη νέα Bentley Continental GT Speed σε μεγάλες περιπέτειες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!