Το φθινοπωρινό InMotion 79 έφτασε με 130 σελίδες

Κώστας Παστρίμας
Με δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, παρουσιάσεις νέων μοντέλων και ανασκόπηση F1 και MotoGP, οι 130 σελίδες του inMotion by Gazzetta έχουν τα πάντα.

Εντελώς δωρεάν, εύκολα και γρήγορα στο κινητό, το tablet αλλά και τον υπολογιστή σας, το νέο τεύχος του inMotion by Gazzetta σας προσφέρει οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζετε για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Το ολοκάινουριο Renault Arkana έφτασε στην Ελλάδα και έκανε αίσθηση με το σχεδιασμό, τους χώρους και τις ικανότητές του.

Το μοντέλο που ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία των crossover και που μετράει τις πωλήσεις του παγκοσμίως σε εκατομμύρια, το Nissan Qashqai. Έφτασε στην 3η γενιά του και είναι καλύτερο από ποτέ.

Το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross αναβαθμίστηκε, ωρίμασε και ισχυροποιεί τη θέση του στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των B-SUV, γιατί έχει απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις.

Η νέα γενιά του Dacia Duster συνεχίζει να προσθέτει σελίδες την ιστορία που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει για πολύ καιρό ακόμα. Κοντά στο Duster παρουσιάστηκε και το 7θέσιο Jogger, με το οποίο η Dacia επεκτείνει την γκάμα της.

Η κατηγορία των B-SUV απέκτησε νέο διεκδικητή της κορυφής. Το ολοκαίνουριο και πολυαναμενόμενο Toyota Yaris Cross παρουσιάστηκε και έχει όλα όσα χρειάζεται για να κυριαρχήσει απέναντι σε πάρα πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Το νέο Jeep Compass «εξευρωπαΐστηκε» και συνδυάζει τις παραδοσιακές εκτός δρόμου δυνατότητες με ανώτερη ποιότητα κύλισης και νέους κινητήρες.

Η Mazda είναι μια εταιρία με αρκετές ιδιαιτερότητες και αυτό σημαίνει ότι τα μοντέλα της έχουν πάντα κάτι που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Αυτό συμβαίνει και με το CX-30, η δοκιμή του οποίου αποκαλύπτει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του.

Ξεκινάμε τη συμβίωση με ένα Volkswagen ID.3 και περιγράφουμε πώς είναι στην πραγματικότητα η ζωή με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Γράφουμε για επιδόσεις, πρακτικότητα, κόστος και -το κυριότερο- πώς ξεπερνιέται το «άγχος της εμβέλειας».

Ο απόηχος του Ράλλυ Ακρόπολις δεν έχει καταλαγιάσει και θυμόμαστε πώς ακριβώς εξελίχθηκε το πολύ συναρπαστικό φετινό «Ράλι των Θεών», που σηματοδότησε την πανηγυρική επιστροφή του αγώνα στο WRC.

Η μοτοσικλέτα φυσικά δεν λείπει από αυτό το τεύχος. Το SYM Maxsym 400 έχει διατηρήσει την άνεση και την ποιότητα της προηγούμενης γενιάς και έχει γίνει ακόμα πιο ασφαλές και καλύτερα εξοπλισμένο.

Η ηλεκτροκίνηση έχει περάσει και στα δίκυκλα και το Daytona e-Viball είναι εδώ για να μας δώσει μια εικόνα από τα πράγματα που έρχονται.

Το πρόγραμμα της Formula 1 ήταν πολύ γεμάτο τον μήνα που μας πέρασε και σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τις ανασκοπήσεις των Grand Prix σε Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία και Τουρκία, σε μια σεζόν που η πρωτοπορία αλλάζει χέρια ανάμεσα σε Φερστάπεν και Χάμιλτον σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Στο MotoGP ο Πέκο Μπανάια «πήρε φωτιά» και κέρδισε δύο αγώνες στη σειρά σε Αραγονία και Σαν Μαρίνο, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ κυριάρχησε για άλλη μία χρονιά στις ΗΠΑ και στην πίστα του Όστιν.

Η αυτοκίνηση και η ωρολογοποιία είναι δύο κόσμοι που φαντάζουν διαφορετικοί αλλά ακολουθούν παράλληλους δρόμους και κρύβουν πολλές ομοιότητες. Το InMotion ταξίδεψε στη Γενεύη για την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς χρονογράφων της Breitling.

Διαβάστε το τεύχος 79 εδώ.