Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός Corvette στον κόσμο

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός Corvette στον κόσμο
Το πάθος για τα αυτοκίνητα δεν συναντά ηλικιακά όρια, ακόμα κι αν επιθυμείς να αποκτήσεις την Chevrolet Corvette των ονείρων σου στα 95 σου χρόνια.

Το όνομά του είναι Μπόμπι Κάρσον, είναι βετεράνος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και μόλις παρέλαβε μια ολοκαίνουργια Chevrolet Corvette Stingray, η οποία μάλιστα έφτασε στην κατοχή του μόλις 30 ημέρες μετά την αρχική παραγγελία. Η αμερικανική φίρμα αναγνώρισε τον Κάρσον και επέσπευσε τις διαδικασίες παραλαβής του αυτοκινήτου, όπως αναφέρει το WNKY News.

Ένας εκ των λόγων της άμεσης παράδοσης της Corvette Stingray είναι το πάθος του βετεράνου για το μοντέλο, καθώς πλέον έχει στη συλλογή του 8 διαφορετικές Vette. Πλέον στην κατοχή του έχει προστεθεί η 42η Corvette Stingray 2022 που πέρασε από τη γραμμή παραγωγής και είναι βαμμένη σε χρώμα Arctic White με ασημί τροχούς, κόκκινα καλύμματα φρένων και το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με κόκκινο και μαύρο δέρμα.

Corvette

Ο Κάρσον δήλωσε για την απόκτηση της νέας του Corvette: «Είχα επτά ακόμα Corvette στη συλλογή μου. Είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο και περιμένουν πάρα πολλοί στη λίστα αναμονής για να το αποκτήσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που απέκτησα τη νέα Corvette και με τιμά το γεγονός πως μου έδωσαν την ευκαιρία να την αγοράσω».

Επιπλέον, ο Αμερικανός δήλωσε πως θα πουλήσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί στην καθημερινή του ζωή ώστε να οδηγεί πλέον τη νέα του Corvette.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!