Μήνυμα ενότητας από τον Χάμιλτον

Μήνυμα ενότητας από τον Χάμιλτον
O Λιούις Χάμιλτον θέλησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του GP Τουρκίας.

Ο Λιούις Χάμιλτον ολοκλήρωσε τον αγώνα στο Ισανμπούλ Παρκ στην 5η θέση της κατάταξης, έπειτα από 58 γύρους ασταμάτητης δράσης. Έχοντας ξεκινήσει 11ος, Βρετανός οδηγός της Mercedes έκανε καταπληκτικό πρώτο μισό στον αγώνα , κερδίζοντας τη μια θέση μετά την άλλη.

Όμως όπως αποδείχθηκε, η στρατηγική του να μπει στον 50ο από τους 58ο γύρους για αλλαγή ενδιάμεσων ελαστικών ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να παραμείνει 5ος. Μετά τον αγώνα δεν ήταν ευχαριστημένος με τη θέση αυτή, χάνοντας την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα οδηγών από τον Μαξ Φερστάπεν.

Με την αδρεναλίνη της στιγμής να έχει περάσει, ο Χάμιλτον με ανάρτησή του στο instagram μίλησε για τα αναληθή δημοσιεύματα, τόνισε πως δεν θα αλλάξει ο τρόπος που μιλάει στον ασύρματο, ενώ έστειλε μήνυμα στήριξης στη Mercedes.

«Καλημέρα κόσμε. Έχω δει πολλές υπερβολές στον Τύπο αναφορικά για το πότε θα έμπαινα στα pit. Δεν αληθεύει καθόλου το γεγονός πως είμαι νευριασμένος με την ομάδα. Ως ομάδα δουλεύουμε σκληρά για να χτίσουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική, αλλά όσο προχωρά ο αγώνας πρέπει να πάρουμε διαφορετικές αποφάσεις, γιατί δημιουργούνται συνεχώς νέοι παράγοντες. Χθες πήραμε το ρίσκο να μείνουμε έξω, ελπίζοντας πως θα στεγνώσει. Στην τελική μπήκαμε στα pit και ήταν ό,τι πιο ασφαλές μπορούσαμε να κάνουμε. Ζούμε για να μαθαίνουμε. Κερδίζουμε και χάνουμε ως ομάδα. Μην περιμένετε ποτέ να είμαι ευγενικός και ήρεμος στον ασύρματο όταν αγωνίζομαι, είμαστε όλοι πολύ παθιασμένοι κι εκείνη τη στιγμή εκδηλώνεται έντονα όπως συμβαίνει με όλους τους οδηγούς. Η καρδιά και το πνεύμα μου είναι εκεί έξω στην πίστα, είναι η φλόγα μέσα μου που με έχει πάει τόσο μακριά. Έχουμε μιλήσει με την ομάδα και τα έχουμε ξεπεράσει όλα. Ήδη κοιτάζουμε προς τον επόμενο αγώνα. Σήμερα είναι μια διαφορετική ημέρα να λάμψουμε ως ομάδα».

Hamilton Instagram

Image credit: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!