To Nissan Note γίνεται crossover

To Nissan Note γίνεται crossover
Η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Note crossover σε συνεργασία με την Autoech και θα φέρει αποκλειστικά το σύστημα κίνησης e-Power της ιαπωνικής εταιρείας, βασικό συστατικό της στρατηγικής της στην ηλεκτροκίνηση.

Το νέο Note Autech Crossover βασίζεται στο compact Nissan Note και έρχεται αποκλειστικά με το «εξηλεκτρισμένο» σύστημα κίνησης e-POWER της Nissan, ένα βασικό πυλώνα της στρατηγικής της εταιρείας για την ηλεκτροκίνηση, στο πλαίσιο του παγκόσμιου επιχειρηματικού πλάνου μετασχηματισμού, του Nissan NEXT.

Nissan Note

Το Note Autech Crossover στοχεύει στην αναβάθμιση της οδηγικής εμπειρίας με τη λειτουργικότητα και το στυλ ενός SUV. Το εξωτερικό διαθέτει μια μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό μοτίβο που συναντάται στα οχήματα της σειράς Autech, μπλε φώτα υπογραφής LED αποκλειστικά για το μοντέλο, καθώς και πλαϊνούς καθρέπτες με μεταλλικό φινίρισμα. Η ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση και τα ελαστικά μεγαλύτερης διαμέτρου, προσφέρουν στο Note Autech Crossover αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σύγκριση με το Note(25mm), καθιστώντας εύκολο τον χειρισμό σε ανώμαλο έδαφος και χιονισμένους δρόμους.

Παράλληλα, τα ειδικά σχεδιασμένα πλευρικά προστατευτικά μαρσπιέ, οι διακοσμητικές επενδύσεις στους θόλους των τροχών, τα καλούπια της οροφής και οι ζάντες αλουμινίου, αποκλειστικής έκδοσης για το μοντέλο, προσθέτουν δυναμικό στυλ στο αυτοκίνητο.

Nissan Note

Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορίσει αρχικά στην Ιαπωνία, με τη Nissan να στοχεύει στη σπορ οδηγική συμπεριφορά, είτε πρόκειται για μεγάλες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους, ή για δρόμους με στροφές. Έτσι, το μοντέλο δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός οχήματος που έχει εξελιχθεί από την Autech. Τα ελατήρια, τα αμορτισέρ και το υδραυλικό τιμόνι έχουν ρυθμιστεί με γνώμονα την άνεση, παρέχοντας ξεκούραστη οδήγηση τόσο σε εκτός δρόμου, όσο και σε καθημερινές καταστάσεις.

Το εσωτερικό διαθέτει μαλακά δερμάτινα καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα. Ο πίνακας οργάνων είναι επενδεδυμένος με κόκκους από ξύλο τριανταφυλλιάς ενώ σε ολόκληρο το εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο θέμα, γεγονός που παρέχει λειτουργικότητα και ταυτόχρονα ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας.

Nissan Note

Η δίχρωμη επιλογή αμαξώματος σε Aurora Flare Blue Pearl με Super Black οροφή και το Midnight Black είναι αποκλειστικά χρώματα για μοντέλα της σειράς Autech. Συνολικά διατίθενται οκτώ χρωματικές επιλογές. Επιπλέον, μια ακόμη διχρωμία αμαξώματος, το Premium Horizon Orange με Stealth Grey οροφή, προσφέρεται αποκλειστικά για το Autech Crossover.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!