Βρήκε και… δεύτερη δουλειά ο Λούις Χάμιλτον

Πάνος Σεϊτανίδης
Βρήκε και… δεύτερη δουλειά ο Λούις Χάμιλτον
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ξέρει τι θα κάνει όταν θα αφήσει τις πίστες.

Έτοιμος για την επόμενη ημέρα, όταν θα πατήσει φρένο στη σπουδαία του καριέρα στον μαγικό κόσμο της Formula 1, δηλώνει ο Λούις Χάμιλτον. Μόνο που δεν θα πιστέψετε ποια είναι η εναλλακτική «καριέρα» για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή!

Ο σοφός λαός έχει ένα ρητό που λέει: «Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε». Βέβαια ας είμαστε ρεαλιστές. Με ετήσια έσοδα γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, δύσκολα θα πεινάσει ποτέ ο Λούις. Ή τα παιδιά του. Ή τα εγγόνια του. Αλλά ακόμα κι αν συνέβαινε αυτό, η νέα «δουλειά» αφορά την ίδια «τέχνη».

Ο 36χρονος ανέβασε στο Instagram ένα post μπολιασμένο με χιούμορ αφού περιελάμβανε φωτογραφίες όπου βρισκόταν στη θέση του οδηγού ενός φορτηγού εταιρείας που κάνει delivery! Και τις συνόδεψε με ανάλογη λεζάντα: «H δεύτερη απασχόλησή μου όταν δεν αγωνίζομαι. Κανένας δεν μπορεί να κάνει παραδόσεις πιο γρήγορα από εμένα».

Εδώ δεν θα διαφωνήσουμε. Κι αν κάποιος προσπαθεί φέτος να αποδείξει πως ίσως να μπορούσε να το κάνει ταχύτερα (βλέπε: Μαξ Φερστάπεν), ουδείς μπορεί να εγγυηθεί πως θα σας έφερνε το δέμα σας ακέραιο.

Έχουν όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σχόλια των ακόλουθών του, που μόνο στην εν λόγω πλατφόρμα έχουν φτάσει τα 24.2 εκατομμύρια!

Άλλοι τον καλούν να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει με τα καύσιμα αυτή την περίοδο στην Αγγλία, άλλοι επικεντρώνονται στις σταθερά… ιδιαίτερες στιλιστικές του επιλογές, άλλοι πιάνονται από την ατάκα του μεγάλου του αντιπάλου πως με το ίδιο όχημα, θα ήταν δύο δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Λούις ξέρει πολύ καλά πως να παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας και πρέπει να τονίσουμε πως σε αντίθεση με πολλούς άλλους συναδέλφους του, χειρίζεται μόνος του τα προσωπικά του social media.

Lewis Hamilton

Τέλος όμως οι παραδόσεις δεμάτων, την προσεχή Κυριακή πρέπει να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα αφού η μάχη τίτλου καλά κρατεί. Μετά το βροχερό Σότσι, είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον Φερστάπεν και ευελπιστεί στη Κωνσταντινούπολη να κάνει ένα θετικό βήμα προς την κατάκτηση του όγδοου πρωταθλήματος. Άλλωστε εκεί πανηγύρισε πέρυσι το έβδομο – του φέρνει γούρι η Πόλη.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG Petronas

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!