Οι τιμές του νέου VW Polo στην Ελλάδα (pics & vid)

Κώστας Παστρίμας
Οι τιμές του νέου VW Polo στην Ελλάδα (pics & vid)
Το νέο Volkswagen Polo ξεκινά την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα με τιμές από 17.750 ευρώ.

Η Volkswagen πρόσφατα ανανέωσε το best seller μοντέλο της, που δεν είναι άλλο από το Polo. Το νέο σουμπερμίνι της γερμανικής μάρκας δίνει έμφαση στην ποιότητα και τις προηγμένες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα το Digital Cockpit, που είναι συνδυασμός ψηφιακού πίνακα οργάνων και οθόνης αφής για το σύστημα Infotainment, και ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

polo

Το νέο Polo είναι προσθιοκίνητο και στο λανσάρισμα, προσφέρεται με επιλογή από τέσσερις κινητήρες, βενζίνης ή φυσικού αερίου, όλοι τρικύλινδροι, χωρητικότητας 999 κ.εκ., εξοπλισμένοι με turbo – με εξαίρεση τον πιο μικρό. Η ισχύς τους από 80 PS με τον πιο ισχυρό στα 110 PS ενώ διαθέσιμα κιβώτια ταχυτήτων 5 σχέσεων (χειροκίνητο) ή αυτόματο 7-τάχυτο DSG.

polo

Το νέο Polo θα διατίθεται αρχικά σε 3 επίπεδα εξοπλισμού, Polo, Life και Style, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η κορυφαία έκδοση GTI. Από την εισαγωγική έκδοση, το νέο μοντέλο διαθέτει μεταξύ άλλων προβολείς LED, πίσω φώτα LED, Digital Cockpit - ψηφιακό πίνακα οργάνων με επιλογές διαμόρφωσης (έγχρωμη οθόνη 8”), πολυλειτουργικό τιμόνι, κεντρικό αερόσακο ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, σύστημα πολυμέσων “Composition” με οθόνη αφής 6,5” και Bluetooth, εφαρμογές App-Connect, Front Assist, Lane Assist κ.ά..

polo

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ξεκινούν από 17.750 €, για την έκδοση 1.0 MPI EVO 80 PS Polo.

Αναλυτικά, εκδόσεις και προτεινόμενες τιμές λιανικής στο λανσάρισμα, στον πίνακα που ακολουθεί.

polo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!