Έρχεται ο διπλός τελικός του I.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge

Έρχεται ο διπλός τελικός του I.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge
Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στο Kartodromo (Αφίδνες) ο διπλός τελικός με 64 συμμετοχές που θα διεκδικήσουν δύο τίτλους.

Το δικαίωμα συμμετοχής στον Παγκόσμιο τελικό θα το αποκτήσουν οι νικητές των αντίστοιχων κατηγοριών που θα αναδειχθούν από τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν ανάλογα με την κατάταξή τους στο σύνολο των σκελών (Α, Β, Γ Τελικός Χ 2) του διήμερου (μόνο) τελικού. Από τα 6 σκέλη θα μετρούν τα 4 εκ των οποίων τα 2 θα μπορούν να αφαιρεθούν από διαφορετική ή την ίδια ημέρα του αγώνα. Η απονομή στους νικητές θα γίνει στην πίστα διεξαγωγής του αγώνα μετά το πέρας του κάθε αγώνα, το Σάββατο και την Κυριακή όπου θα δοθούν και τα εισιτήρια για το Rotax MAX Challenge Grand Final 2021.

τττ

Για πρώτη φορά φέτος η Rotax Hellas, προκήρυξε και το ”Υπέρ Πανελλήνιο Έπαθλο Rotax”. Έναν τίτλο που μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι οδηγοί που συμμετείχαν στο φετινό πρόγραμμα του Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge, από την Κρήτη, την Αθήνα έως τις Σέρρες! Ανεξάρτητα από το αν οι οδηγοί έχουν συμμετάσχει σε ένα αγώνα, όπου ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στον διπλό τελικό του I.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021 ή έχουν πάρει μέρος σε δύο ή και τρείς, το καλύτερο τους σύνολο βαθμών από ένα το κρατούν, προσθέτοντας και το σύνολο, το οποίο θα προκύψει για τα ΄΄εισητήρια”, 4 από τα 6 σκέλη της διπλής αναμέτρησης στις 9-10 Οκτωβρίου. Το σύνολο αυτό θα αναδείξει τον Υπερ-Πανελλήνιο-Επαθλούχο ανά κατηγορία του I.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021. Η απονομή των τίτλων θα γίνει την επομένη ημέρα των αγώνων, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του I.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ.

Η φιλοσοφία της Rotax Hellas, σύννομη αυτή του κορυφαίου κατασκευαστικού εργοστασίου και δημιουργού του MAX Challenge, BRP-Rotax GmbH & Co KG, όλα για τους οδηγούς! Και η Rotax Hellas το κάνει πράξη για μία ακόμα φορά, η χορηγική συνεργασία της με την επιχείρηση Ι.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, η οποία έδωσε το όνομα της στον φετινό θεσμό ( I.ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021) και ακόμα μία προσφορά για τους πρωταγωνιστές και μόνο που δεν είναι άλλοι από τους οδηγούς. Έτσι λοιπόν μεταξύ των οδηγών που θα συμμετάσχουν στον ελληνικό διπλό τελικό, θα κληρωθεί ανά κατηγορία (Micro MAX, Mini MAX, Senior MAX και DD2 MAX) ένας κινητήρας Rotax MAX Evo ’21!

ρρρ

εεε

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!