Κεν Μπλοκ: Η μεταγραφή αεροδρομίου της Audi (pics & vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Κεν Μπλοκ: Η μεταγραφή αεροδρομίου της Audi (pics & vid)
Η γερμανική εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με τον Αμερικανό οδηγό αγώνων και σόουμαν

Στον κόσμο της αυτοκίνησης, οι μοναδικές μεταγραφές που μπορούν να προκαλέσουν ντόρο, είναι αυτές των οδηγών στις κορυφαίες αγωνιστικές κατηγορίες. Formula 1, WRC, άντε και MotoGP. Να προσθέσουμε στη λίστα και κάποιον κορυφαίο τεχνικό; Άντε, να το κάνουμε κι αυτό.

Ποτέ άλλοτε όμως δεν έγινε τόσος ντόρος για τη μεταγραφή μίας… all around προσωπικότητας σε μία συγκεκριμένη εταιρεία. Ποτέ όσο τώρα. Ο Κεν Μπλοκ είναι η μεταγραφή αεροδρομίου της Audi.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται με Subaru, ταυτίστηκε εδώ και πολλά χρόνια με τη Ford κι όταν πριν μερικούς μήνες άρχισε να αδειάζει το γκαράζ στη Hoonigan Racing, στο Παρκ Σίτυ της Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήταν σαφές πως κάτι είχε στα σκαριά. Αυτό το κάτι ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Με ένα βίντεο που σε γεμίζει προσδοκία για όσα τρελά θα κατεβάσει το δαιμόνιο μυαλό του Αμερικανού, όσα μπορεί να κάνει πιάνοντας στα χέρια του θρύλους του χθες αλλά και τεχνολογία του αύριο. Τι θα δημιουργήσει και με αυτό θα συγκλονίσει, δίχως αμφιβολία, συνδυάζοντας… Quattro με e-tron!

Ken Block Audi Quattro S1

Ο Μπλοκ είναι πλέον στην Audi και ήδη το video παρουσίασής της συνεργασίας έχει περάσει κατά πολύ το 1 εκατομμύριο θεάσεις. Μόνο στο YouTube. Ενδεικτικό όσων θα ακολουθήσουν.

«Η Audi είναι η μάρκα που πυροδότησε το πάθος μου για τον μηχανοκίνητου αθλητισμό. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο. Μαζί θα εξελίξουμε καινοτόμα project και θα πιέσουμε τα όρια της ηλεκτροκίνησης», είπε ο 53χρονος.

Δείτε το video που ακολουθεί και θα αρχίσετε κι εσείς να μετράτε αντίστροφα για το πρώτο «Electrikhana»…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!