Το «Toyota Dream Car Art Contest - Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» επιστρέφει

Κώστας Παστρίμας
Το «Toyota Dream Car Art Contest - Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» επιστρέφει
Ξεκίνησε ο 15ος διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής που διοργανώνει η Toyota για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Η Toyota Ελλάς για 15η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το διαγωνισμό «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» και καλεί τους μικρούς της φίλους να κλείσουν τα μάτια τους, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο γεμάτο φαντασία και χρώμα. Τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έχουν πάρει στα χέρια τους πινέλα, μαρκαδόρους, κηρομπογιές και χρώματα και με πολλή όρεξη έχουν σχεδιάσει μοναδικά αυτοκίνητα βγαλμένα από έναν άλλον κόσμο.

Φέτος, ο διαγωνισμός ξεκίνησε επίσημα την ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ Γρίφων στο Καστελλόριζο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2022. Μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά έως 15 ετών. Οι ηλικιακές ομάδες των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8 - 11 ετών και 12 - 15 ετών. Η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα, υπογραμμίζοντας την δυνατότητα όλων των παιδιών να συμμετέχουν, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο σημείο της χώρας.

Toyota dream car

Θα υπάρχει ένα υπέροχο δώρο για τις 3 πρώτες ζωγραφιές που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή σε κάθε κατηγορία. Οι 9 νικητές θα συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό και αν το έργο τους φθάσει στον τελικό, μπορεί να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία με τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους και με την ευκαιρία να συμμετέχουν στην τελετή απονομής τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!