Η Subaru χορηγός στο Nafplio Triathlon

Η Subaru χορηγός στο Nafplio Triathlon
Η SUBARU από τα ελληνικά βουνά κατεβαίνει να χορηγήσει ένα διαφορετικό, πιο σύγχρονο αλλά εξίσου περιπετειώδες event, το Nafplion Triathlon.

Η θρυλική και αγαπημένη SUBARU που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα ίχνη της στα ελληνικά βουνά κατεβαίνει με το ανανεωμένο της προφίλ να χορηγήσει ένα διαφορετικό, πιο σύγχρονο αλλά εξίσου περιπετειώδες event, το Nafplion Triathlon.


Η εταιρεία whynot και ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνουν στις 2 – 3 Οκτωβρίου την αθλητική εκδήλωση Nafplio Action 2021 που περιλαμβάνει δύο sub-sports events. Το Σαββάτο 2/10 είναι το Tolo Swim-Run και την Κυριακή 3/10 οι αγώνες τριάθλου και aquathlon με την ονομασία Nafplio Triathlon.


Η SUBARU με τους ανθρώπους της θα είναι παρούσα σε κεντρικό σημείο του Ναυπλίου κατά τη διάρκεια και των δύο ημερών, υποστηρίζοντας με γιορτινή διάθεση αυτό το εξαιρετικό αθλητικό γεγονός, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την Covid-19.


SUBARU σημαίνει περιπέτεια, αδρεναλίνη, αντοχή αλλά και απόλαυση και κυρίως κορυφαία ασφάλεια κάτω από την ομπρέλα της υψηλής τεχνολογίας ενός πρωτοποριακού εργοστασίου.


Περισσότερες πληροφορίες για το Nafplion Triathlon εδώ: why-n.gr/event/nafplio-action-2021/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!