Χαρούμενος ο Μάρκεθ μετά τις δοκιμές στο Μιζάνο

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Χαρούμενος ο Μάρκεθ μετά τις δοκιμές στο Μιζάνο
Ο Μάρκ Μάρκεθ ολοκλήρωσε δύο ημέρες δοκιμών στην πίστα του Μιζάνο και είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της Honda.

Το 2021 το HRC έχει στη διάθεσή του μια μοτοσικλέτα που είναι δύσκολη στην οδήγηση και τα χαρακτηριστικά της δεν ταιριάζουν σε όλες τις πίστες. Τόσο οι εργοστασιακοί αναβάτες της, αλλά και οι δορυφορικοί έχουν εκφράσει κατά το παρελθόν την άποψή τους πως πρέπει να γίνουν βελτιώσεις.

Στις επίσημες δοκιμές του MotoGP στο Μιζάνο, η Honda κέντρισε το ενδιαφέρον φέρνοντας μια πρωτότυπη μοτοσικλέτα που σκοπεύει να φέρει το 2022. Ο σχεδιασμός της διαφέρει πολύ σε σύγκριση με την τωρινή RC213V.

O αναβάτης του ιαπωνικού εργοστασίου, Μάρκ Μάρκεθ, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με τα όσα δοκίμασε στο Μιζάνο και εστίασε την προσοχή του στο μέλλον. «Το πιο σημαντικό είναι πως δουλέψαμε για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη δουλειά που έκαναν αυτές τις μέρες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι είχαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να δοκιμάσουμε κατά τη διάρκεια των ημερών. Η μοτοσικλέτα με τα νέα εξαρτήματα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Δουλέψαμε τόσο για το μέλλον αλλά και για το παρών, διότι θέλουμε να βελτιώσουμε ορισμένα θέματά μας. Υπήρξαν θετικά και αρνητικά, όμως θέλουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τα πάντα και έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί και να μην πάρουμε κάποιο ρίσκο».

Ο Μάρκεθ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας του MotoGP στο 2021 με 91 βαθμούς.

Image credit: Honda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!