Επόμενη πρόκληση για το Nissan Qashqai o Μαραθώνιος της Ρώμης

Επόμενη πρόκληση για το Nissan Qashqai o Μαραθώνιος της Ρώμης
Η Nissan είναι έτοιμη για τον Μαραθώνιο της Ρώμης, με το νέο Qashqai να την αντιπροσωπεύει ως το «Επίσημο Εξηλεκτρισμένο Αυτοκίνητο» της διοργάνωσης.

Στο όνομα της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, το νέο Nissan Qashqai, ως το «Επίσημο Eξηλεκτρισμένο Αυτοκίνητο» του Μαραθωνίου στη Ρώμη, θα ξεκινήσει τη διαδρομή από την Αυτοκρατορική Αγορά και θα είναι ο επίσημος χρονομέτρης της διοργάνωσης, διασχίζοντας τα σημαντικότερα σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της Αιώνιας Πόλης.

Nissan Qashqai

Η τρίτη γενιά του Qashqai, με δυναμικό και κομψό σχεδιασμό, βασίζεται στη νέα πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF-C, η οποία σε συνδυασμό με την νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη ανάρτηση αλλά και το νέο πιο ακριβές και άμεσο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση, υπερθεματίζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία (140 και 158HP), αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Nissan Qashqai

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai είναι βέβαιο ότι θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή.

Nissan Qashqai

Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490€, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!