Ο Φερστάπεν στηρίζει τον Άλμπον στην επιστροφή του στη Formula 1

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ο Φερστάπεν στηρίζει τον Άλμπον στην επιστροφή του στη Formula 1
O Μαξ Φερστάπεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το γεγονός πως ο πρώην teammate του, Άλεξ Άλμπον, θα αγωνίζεται με την ομάδα της Williams από το 2022.

Ο Άλεξ Άλμπον θα αγωνιστεί με την ομάδα της Williams το 2022 όπως ανακοινώθηκε επίσημα λίγα 24ωρα πριν το GP Ιταλίας. Ο Ταϊλανδός θα κάνει την επιστροφή του στη Formula 1 μετά από απουσία ενός έτους, έχοντας χάσει φέτος τη θέση του στη Red Bull Racing από τον Σέρτζιο Πέρεζ.

Ο Άλμπον ήταν στην κορυφή της λίστας της Williams για να αντικαταστήσει τον Τζόρτζ Ράσελ και παρά τα εμπόδια που έθεσε η Mercedes, ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του. Θερμός υποστηρικτής του Ταϊλανδού, είναι ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος χαίρεται ιδιαίτερα για την επιστροφή του πρώην teammate του στο σπορ.

Στο πλαίσιο του GP Ιταλίας, ο Φερστάπεν μίλησε για τον Άλμπον και το νέο του συμβόλαιο με τη Williams για το 2022. «Είναι τρομερός τύπος, δουλεύει σκληρά και σίγουρα αξίζει μια θέση στη Formula 1. Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει δυνατός και θα έχει πολύ δυνατά αποτελέσματα. Πιστεύω πως και ο ίδιος γνωρίζει πως έχει την ταχύτητα. Το έχει δείξει από μικρός στα κάρτ. Σε ένα περιβάλλον με λιγότερη πίεση θα τον βοηθήσει να επιστρέψει δυνατός. Φυσικά πρώτα πρέπει να εξοικειωθεί με το νέο του μονοθέσιο. Όλα θα πάνε καλά για εκείνον, το πιστεύω».

Παρά το γεγονός πως ο Άλμπον θα είναι οδηγός της Williams το 2022, η Red Bull διατηρεί δεσμούς με τον Ταϊλανδό, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της μελλοντικά.

Image credit: redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!