WRC: Ακυρώθηκε το Ράλι Ιαπωνίας

Στάθης Κοκκορόγιαννης
WRC: Ακυρώθηκε το Ράλι Ιαπωνίας
Το WRC δεν θα επισκεφθεί την Ιαπωνία ούτε στο 2021 λόγω της πανδημίας της Covid-19 όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

To Ράλι Ιαπωνίας ήταν προγραμματισμένο για τις 11-14 Νοεμβρίου στο πρόγραμμα του WRC και θα σήμανε το φινάλε της φετινής χρονιάς. Όμως η διεξαγωγή του ήταν υπό αμφισβήτηση λόγω της αυξημένης επίδρασης της πανδημίας από την Covid-19 το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το WRC ήλπιζε πως θα καταφέρει να διεξάγει το Ράλι Ιαπωνίας μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, όμως η ακύρωση του GP Ιαπωνίας για τη Formula 1 και το MotoGP έφεραν τους διοργανωτές του αγώνα σε πολύ δύσκολη θέση.

Ως αποτέλεσμα το Ράλι Ιαπωνίας ακυρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τη διοργάνωση και το WRC να ελπίζουν σε επιστροφή του το 2022.

Στη θέση του αγώνα αναμένεται να υπάρξει νέα τοποθεσία, στην οποία θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα του WRC. Δεν αποκλείεται το τελευταίο event να είναι το Ράλι Μόντσα, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά το 2020.

Παρά την ακύρωση του Ράλι Ιαπωνίας, η καρδιά του WRC χτυπά αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα και το Ράλι Ακρόπολις. Μην χάσετε όλες τις εξελίξεις του θρυλικού αγώνα στο Gazzetta, που θα καλύψει όλη τη δράση από το «Ράλι των Θεών».

Image credit: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!