MotoGP M. Βρετανίας FP3: «Πύραυλος» ο Μίλερ, στη 10άδα ο Ρόσι

Κώστας Παστρίμας
MotoGP M. Βρετανίας FP3: «Πύραυλος» ο Μίλερ, στη 10άδα ο Ρόσι
Ο Τζακ Μίλερ ήταν ταχύτερος στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Σίλβερστον.

Ο Τζακ Μίλερ ήταν ταχύτατος πάνω στη μοτοσικλέτα της Ducati στην 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP M. Βρετανίας, καθώς με χρόνο λίγα χιλιοστά ταχύτερο από τον χθεσινό του Φάμπιο Κουαρταραρό πήρε την πρώτη θέση. Ο Γάλλος της Yamaha δεν βελτίωσε το Σάββατο το χρόνο του στο Σίλβερστον, αλλά κινήθηκε πολύ κοντά σε αυτόν.

Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό με την Aprilia έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε την 3η θέση, μπροστά από τον Χόρχε Μαρτίν που σε άλλον έναν αγώνα εμφανίζεται πολύ γρήγορος πάνω στην Ducati της Pramac. Λίγο πιο πίσω βρέθηκε άλλη μία Ducati, αυτή του Πέκο Μπανάια. Ο Πολ Εσπαργκαρό με τη Repsol Honda έκανε τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Μπανάια και εξασφάλισε την 6η θέση, τη στιγμή που ο Μαρκ Μαρκέθ δεν βελτίωσε το χρόνο του και πέρασε οριακά στο Q2 παίρνοντας τη 10η θέση.

Το Silverstone σείστηκε από τις επευφημίες των οπαδών του Βαλεντίνο Ρόσι, όταν τον είδαν να σημειώνει τον 7ο χρόνο και να περνάει στο Q2. Ο Ζοάν Μιρ με τη Suzuki ήταν 8ος και ο Μπραντ Μπίντερ έφερε τη μοτοσικλέτα της KTM στην 9η θέση.

Μερικά «δυνατά» ονόματα θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία του Q1. Ο Ζοάν Ζαρκό με την Pramac Ducati κατάφερε μόλις τον 11ο χρόνο ενώ ο Αλεξ Ρινς βρέθηκε αρκετά πιο πίσω, στη 15η θέση.

Οι κατατακτήριες δοκιμές στο Σιλβερστον θα ξεκινήσουν στις 16:10 ώρα Ελλάδας και φυσικά την εξέλιξή τους μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το LIVE του Gazzetta.

Αποτελέσματα FP3 GP M. Βρετανίας

φπ3

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!