Ο Σουμάχερ παραδέχεται πως έχει πολλά ακόμα να μάθει

Ο Σουμάχερ παραδέχεται πως έχει πολλά ακόμα να μάθει
Ο Μικ Σουμάχερ έκανε τον απολογισμό του για το πρώτο μισό της σεζόν του 2021 και παραδέχθηκε πως βρίσκεται ακόμα σε διαδικασίας εκμάθησης.

Ο Μικ Σουμάχερ διανύει την πρώτη σεζόν του στη Formula 1 με την ομάδα της Haas και η παρουσία του έως τώρα μπορεί να χαρακτηριστεί θετική. Ο νεαρός Γερμανός, πρωταθλητής στη Formula 2 το 2020 έκανε το βήμα στη Formula 1, όμως το μονοθέσιο της αμερικανικής ομάδας είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Η ομάδα χρησιμοποιεί τη φετινή χρονιά ως προετοιμασία για το 2022, όπου θα δούμε τη νέα γενιά μονοθεσίων στην πίστα. Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι οι μεγαλύτερες στην σύγχρονη ιστορία.

Μιλώντας για την εμπειρία του στο πρώτο μισό το 2021, ο Σουμάχερ αναλύει την εμπειρία ενός rookie. «Προσωπικά πιστεύω πως η σεζόν έως τώρα είναι πολύ θετική. Πιστεύω πως έχω καταφέρει να βελτιωθώ σταθερά, μαθαίνοντας από κάθε αγώνα. Όπως είναι λογικό σε ορισμένα σημεία βελτιώνεσαι λίγο διότι έχεις τελειοποιήσει πολλούς παράγοντες σε προηγούμενους αγώνες. Οπότε πιστεύω πως είμαι ακόμα σε μια διαδικασία εκμάθησης, τόσο εντός αλλά και εκτός πίστας. Νιώθω όμως ολοένα και καλύτερα κάθε φορά που είμαι στο μονοθέσιο. Είναι πολύ θετικό, ιδιαίτερα με τη δουλειά που καταβάλλουμε ως ομάδα, είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Ο Σουμάχερ βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας οδηγών στο πρωτάθλημα της Formula 1, μπροστά μόνο από τον teammate του, Νικίτα Μαζέπιν.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην καλοκαιρινή του διακοπή και επόμενος αγώνας είναι το GP Βελγίου στις 27-29 Αυγούστου.

Image credit: Haas F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!