Διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας Lamborghini Countach (pics)

Κώστας Παστρίμας
Διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας Lamborghini Countach (pics)
Λίγο πριν από την παρουσίαση της Lamborghini Countach του 21ου αιώνα εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

Η αναβίωση της Lamborghini Countach είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα αυτόν τον καιρό και όλος ο κόσμος της αυτοκίνησης περιμένει με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίασή της. Η ίδια η Lamborghini έχει δώσει στη δημοσιότητα ως teaser τρεις φωτογραφίες από λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, αλλά φαίνεται ότι κάποιες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει και κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους στο instagram, και πιθανολογείται ότι προέρχονται από εργοστασιακό υλικό που από λάθος (;) διέρρευσε.

countach

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα μαντεύαμε από τις λεπτομέρειες και όσα πιστεύαμε, σχετικά με τις ομοιότητες και τις αναφορές στο αρχικό μοντέλο: το ιδιαίτερα σφηνοειδές σχήμα, οι εισαγωγές αέρα στο πλάι και οι ορθογώνιοι προβολείς.

countach

Το πίσω μέρος μόνο δεν παραπέμπει απευθείας στην «ορίτζιναλ» Countach αλλά μοιάζει πιο πολύ με τη Sian. Όσο για τον κινητήρα, θα είναι σίγουρα V12 με απόδοση μάλλον 800 ίππων.

countach

Αν αυτές οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα θα το μάθουμε σύντομα. Η νέα Lamborghini Countach, πάντως, θα είναι περιορισμένης παραγωγής και πολύ ακριβή. Αν και η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, τα 112 αυτοκίνητα που θα παραχθούν αναμένεται να κοστίζουν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!