Συνεχίζει να ρίχνει teaser της νέας Countach η Lamborghini (pics)

Κώστας Παστρίμας
Συνεχίζει να ρίχνει teaser της νέας Countach η Lamborghini (pics)
H Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλες φωτογραφίες με λεπτομέρειες από την πολυαναμενόμενη Countach.

Πριν από λίγες ημέρες η Lamborghini ανακοίνωσε ότι θα αναβιώσει τη θρυλική Countach και έσωσε στη δημοσιότητα μόνο μια λίγο θολή φωτογραφία του αυτοκινήτου καλυμμένου με μια κουκούλα. Με το ενδιαφέρον των φίλων της μάρκας να έχει χτυπήσει κόκκινο ύστερα από αυτήν την ανακοίνωση, η Lamborghini δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram τρεις ακόμα φωτογραφίες από λεπτομέρειες του νέου μοντέλου.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε την άκρη του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου, με το λογότυπο Countach. Όπως και η προκάτοχός της, η νέα Countach φαίνεται ότι θα είναι αρκετά αιχμηρή μπροστά.

countach

Η άλλη φωτογραφία δείχνει το διαφανές κάλυμμα του κινητήρα και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έναν V12. Πιθανότατα θα είναι ο νέος υβριδικός V12 των 770 ίππων που έχει ανακοινώσει η Lamborgini για τη διάδοχο της Aventador.

countach

Η τρίτη φωτογραφία δείχνει τις εισαγωγές αέρα στο πλάι του αυτοκινήτου και πίσω από τις πόρτες, που παραπέμπουν άμεσα στις εισαγωγές αέρα που είχε η «ορίτζιναλ» Countach. Φαίνεται επίσης και το καπάκι του ρεζερβουάρ.

countach

Αυτό που δεν μας λέει η Lamborghini είναι η ακριβής ημερομηνία που θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας Countach. Στον αμερικανικό Τύπο έχουν εμφανιστεί αναφορές που θεωρούν το Pebble Beach Concours d'Elegance, που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στην Καλιφόρνια, ως μια πολύ ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση η προσμονή μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα και ελπίζουμε να μην περιμένουμε πολύ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!