Η BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου

Η BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου
Η BMW ετοιμάζεται για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου του 2021, όπου θα παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα και φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες για την αυτοκίνηση.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου πλησιάζει, με την BMW να είναι ο μεγαλύτερος εκθέτης. Η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει όλα τα τελευταία μοντέλα και τις τεχνολογικές καινοτομίες για την αστική κινητικότητα του αύριο. Η γερμανική φίρμα θα προσφέρει στους επισκέπτες ενεργές εμπειρίες οδήγησης, πληροφορίες για τις νέες εξελίξεις και την ευκαιρία να συζητήσουν για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Για το λόγο αυτόν, η BMW θα παρέχει στο κοινό πληθώρα μοντέλων της σε διάφορα σημεία του εκθεσιακού κέντρου.

BMW iX

Αρχικά, θα δούμε το iX, που αποτελεί την τεχνολογική ναυαρχίδα των Βαυαρών για τη βιώσιμη κινητικότητα. Η BMW iX είναι ένα σύγχρονο SUV που έχει σχεδιαστεί από μέσα προς τα έξω και το οποίο επαναπροσδιορίζει την ιδέα της ευρυχωρίας και πολυτέλειας εσωτερικού. Με την i4, η BMW φέρνει την ηλεκτροκίνηση στη μεσαία κατηγορία με το 5ης γενιάς BMW eDrive. Κατά το λανσάρισμά της, η i4 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με τη μία εξ’αυτών να είναι η έκδοση M.

bmw 4

Στην έκθεση θα βρίσκεται επίσης η νέα Σειρά 2 Coupe, η οποία θέτει νέα σπορ πρότυπα στην πολυτελή compact κατηγορία. Η Σειρά 4 Gran Coupe θα κάνει κι εκείνη την εμφάνισή της στην Έκθεση του Μονάχου, με τη νέα της επιβλητική εμφάνιση και βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά.

bmw x3

Με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές θα βρίσκονται στην Έκθεση του Μονάχου οι X3 και X4. Τα ανανεωμένα μοντέλα της BMW έρχονται εκμοντερνισμένα και πιο ψηφιακά χάρη στο σύστημα BMW Live Cockpit Plus με οθόνη ελέγχου 10,35 ιντσών, σύστημα πλοήγησης BMW Maps και BMW Intelligent Personal Assistant. Τόσο η X3 αλλά και η X4 προσφέρονται με ήπια υβριδικά συστήματα σε όλες τις εκδόσεις βενζινοκινητήρων.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου, είναι προγραμματισμένη για τις 7-12 Σεπτεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!