Δύσκολους αγώνες περιμένει ο Ρόσι στην Αυστρία

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Δύσκολους αγώνες περιμένει ο Ρόσι στην Αυστρία
Ο Βαλεντίνο Ρόσι πιστεύει πως το Red Bull Ring δεν θα βολέψει τις μοτοσικλέτες της Yamaha.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι αναμένει δύο πολύ δύσκολες προκλήσεις στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθούν οι δύο επόμενοι αγώνες του MotoGP. Το κορυφαίο πρωτάθλημα σε δύο τροχούς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο Red Bull Ring το τριήμερο 6-8 Αυγούστου. Έπειτα από πέντε εβδομάδες απραξίας, ομάδες και οδηγοί καλούνται να αναμετρηθούν και πάλι στο όριο, καθώς η σεζόν μπαίνει στο δεύτερο μισό της.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς παραμένει άγνωστο το μέλλον του στο MotoGP. O 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει ανακοινώσει τα πλάνα του για το 2022, με την απόσυρσή του να είναι ένα άκρως πιθανό σενάριο.

Στο πλαίσιο του GP Στυρίας, ο Ρόσι αναφέρθηκε στο καλοκαιρινό διάλειμμα και την προετοιμασία του για το δεύτερο μισό, όμως τόνισε πως η πίστα του Red Bull Ring και δεν είναι φιλική προς τις Yamaha. «Κατάφερα να χαλαρώσω ιδιαίτερα στο καλοκαιρινό διάλειμμα. Πέρασα καλά και ήμουν με τους δικούς μου ανθρώπους. Έπειτα επέστρεψα σπίτι όπου έκανα προπόνηση με μοτοσικλέτες. Χαίρομαι που επιστρέφουμε στη δράση επιτέλους. Ξέρουμε πού είναι δυνατή η μοτοσικλέτα και πού πρέπει να βελτιωθούμε. Η πίστα της Αυστρίας δεν θα μας βολέψει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Ρόσι βρίσκεται μόλις στη 19η θέση με 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2021. Μην χάσετε όλη τη δράση του GP Στυρίας στο Gazzetta με το LIVE στις κατατακτήριες και στον αγώνα.

Image credit: Petronas SRT Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!