Ξεκινάμε τη ζωή με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Ξεκινάμε τη ζωή με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Στην αυγή της ηλεκτροκίνησης η συμβίωση με ένα αυτοκίνητο του είδους είναι απροβλημάτιστη και ανέφελη ή μήπως άσκηση θάρρους;

Βρισκόμαστε σε μια κομβική φάση της εξέλιξης της αυτοκίνησης, όπου η πληθώρα των διαθέσιμων επιλογών απαιτεί τεράστιο όγκο πληροφοριών για να καταλήξουμε στην ιδανική.


Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αναλάβουν το δίχως άλλο το κύριο βάρος των μελλοντικών μας μετακινήσεων. Πώς είναι όμως σήμερα τα πράγματα; Μήπως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι μια πρωθύστερη επιλογή;


Σε αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμα θα απαντήσει το inMotion by gazzetta, οδηγώντας καθημερινά για τρεις μήνες ένα ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας και καλύπτοντας με αυτό κάθε ανάγκη μετακίνησης. Όχι μόνο αστικής.

Volkswagen ID.3


Θα ψηλαφίσουμε σε αυτό το διάστημα κάθε αθέατη πτυχή της κατοχής και όχι απλά της ολιγοήμερης χρήσης στο πλαίσιο μιας δοκιμής. Καθημερινή μας πλέον συντροφιά θα είναι ένα Volkswagen ID.3, στην έκδοση 1st Edition με μπαταρία 58 kWh και ισχύ 204 ίππων.


Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει δοκιμή του μοντέλου, κατά την οποία εντυπωσιαστήκαμε από τη συνολική του απόδοση, την ευρυχωρία και τις επιδόσεις του. Πόσο πρακτικό είναι όμως να κυκλοφορείς καθημερινά με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;


Σε έξι συνέχειες, Vol 1 έως Vol 6, συνδυάζουμε δοκιμή μακράς διάρκειας αλλά και ρεπορτάζ, καθώς πρέπει να αξιολογηθούν και οι παρεχόμενες υπηρεσίες, όπως αυτή της δημόσιας φόρτισης.


Στις 16 Αυγούστου θα έχουμε την πρώτη μας μεγάλη αναφορά. Μείνετε συντονισμένοι, διότι περιμένουμε πολλές εκπλήξεις. Ελπίζοντας να είναι όλες θετικές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!