Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Κων. Μητσάκη στο Nordkapp με το SYM HD 300

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Κων. Μητσάκη στο Nordkapp με το SYM HD 300
O Κωνσταντίνος Μητσάκης επέστρεψε από το επικό ταξίδι του στο βορειότερο ακρωτήριο της Ευρώπης με ένα σκούτερ SYM HD 300

Ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος Κων/νος Μητσάκης, οδηγώντας ένα σκούτερ SYM HD 300, πραγματοποίησε ένα ανατρεπτικό road trip 11.500 χλμ. με προορισμό το βορειότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης (Nordkapp - Νορβηγία).

sym

Στη διάρκεια των 25 ημερών του ταξιδιού "SYM NORDKAPP", ο Έλληνας αναβάτης διέσχισε τον εθνικό χώρο 14 κρατών (Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία), καταγράφοντας μοναδικές ιστορίες δρόμου πάνω στην σέλα του SYM HD 300.

sym

Τα ειδυλλιακά σκανδιναβικά τοπία, οι ευρωπαϊκές μητροπόλεις με τα διαχρονικά μνημεία Ιστορίας και πολιτισμού, ο Αρκτικός Κύκλος, οι χιονοσκέπαστες Άλπεις και το διάσημο ακρωτήριο Nordkapp, αποτέλεσαν τα κυριότερα σημεία αναφοράς του «SYM NORDKAPP».

sym

Ο Κων/νος Μητσάκης, χάρη στην άνεση, την αξιοπιστία, την άψογη οδική συμπεριφορά και στην απροβλημάτιστη λειτουργία του SYM HD 300, ταξίδεψε με υποδειγματική σταθερότητα στους πολυσύχναστους αυτοκινητοδρόμους, κινήθηκε με ευελιξία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, οδήγησε με ασφάλεια στην βροχή, για να ολοκληρώσει έτσι με επιτυχία μια συναρπαστική ταξιδιωτική περιπέτεια στους δρόμους της Ευρώπης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!