Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Μοτοδυναμική

Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Μοτοδυναμική
Η Μοτοδυναμική κινείται μπροστά και δυναμικά με νέα κεντρικά γραφεία τα οποία συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της κινητικότητας.

Η Μοτοδυναμική καλύπτει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στον κλάδο της κινητικότητας, εκπροσωπώντας τρεις παγκοσμίως αναγνωρίσιμες μάρκες: Yamaha, Porsche και SIXT. Παράλληλα δημιουργεί δραστηριότητες λιανικής Μοτοδίκτυο και MotoDirect.

Με την νέα ταυτότητα, η Μοτοδυναμική παρουσιάζει μια διακριτή εταιρική εικόνα, ενιαία για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων. Με το χώρο της κινητικότητας να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής σε παγκόσμιο επίπεδο, η Μοτοδυναμική ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα με τα νέα της γραφεία.Μοτοδυναμική

Ο κ. Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην αυγή μιας συναρπαστικής εποχής, όπου η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και οι θεσμικές παρεμβάσεις οδηγούν σε δομικές αλλαγές στον χώρο της κινητικότητας. Περισσότερο από ποτέ απαιτείται κίνηση, εξέλιξη, καινοτομία και προσαρμοστικότητα. Την εστίαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζουμε, τόσο με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα όσο και με τα νέα κεντρικά γραφεία, στοχεύοντας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης».

μοτοδυναμικη

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!