Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φερστάπεν

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φερστάπεν
Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι καλά και ο Φερστάπεν πήρε εξιτήριο τα ξημερώματα της Δευτέρας

Ο Μαξ Φερστάπεν προσέκρουσε στις μπαριέρες της στροφής Copse στο Silverstone με μεγάλη ταχύτητα, έπειτα από την επαφή που είχε στον πρώτο γύρο του GP Μ. Βρετανίας με τον Λιούις Χάμιλτον. Η πρόσκρουση αυτή ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, καθώς μετρήθηκαν επιταχύνσεις που έφτασαν μέχρι τα 51 G. Το μονοθέσιο της Red Bull καταστράφηκε αλλά ο Ολλανδός βγήκε από αυτό φαινομενικά ανέπαφος και αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Αργότερα, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε ξανά σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ο πατέρας του Μαξ, ο παλιός οδηγός της F1 Γιος Φερστάπεν, περιέγραψε στο Ziggo Sport την κατάσταση του Ολλανδού οδηγού μετά το ατύχημα: «Ο Μαξ ένιωθε λίγο ζαλισμένος και θα πάμε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία. Κατά τα άλλα είναι ΟΚ. Πονάει λίγο στον ώμο και έχει μώλωπες παντού».

Ο Μαξ Φερστάπεν έμεινε στο νοσοκομείο αρκετές ώρες μετά το ατύχημα και βγήκε από αυτό τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο ίδιος το γνωστοποίησε στους φίλους του μέσω twitter, γράφοντας: «Βγαίνω από το νοσοκομείο αφού όλες οι εξετάσεις ήταν ΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους για τα ωραία μηνύματα και τις ευχές».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!