SYM Maxsym 400 ABS/TCS: Χρυσή τομή!

Γιώργος Βαρίνος
SYM Maxsym 400 ABS/TCS: Χρυσή τομή!
Το SYM Maxsym 400 έρχεται με σύστημα Traction Control σύγχρονο design, εντυπωσιακό πίνακα οργάνων και πολλούς χώρους. Είναι η χρυσή τομή της κατηγορίας.

H SYM έχει μεγάλη παράδοση στην κατηγορία των maxi scooter παρουσιάζοντας πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα τα τελευταία χρόνια. Ίσως, το πιο σημαντικό από αυτά είναι το Maxsym 400 το οποίο έχει διατηρήσει την άνεση και την ποιότητα της προηγούμενης γενιάς και για το 2021 γίνεται ακόμα πιο ασφαλές και καλύτερα εξοπλισμένο.
Ένα από τα πλέον δυνατά σημεία του Maxsym 400 είναι αδιαμφισβήτητα ο κινητήρας του. Ο νέος μονοκύλινδρος κινητήρας των 399 κ.εκ. έχει εναρμονιστεί με τις προδιαγραφές Euro5 και η απόδοσή του είναι 34 ίπποι στις 6.750 σ.α.λ. με τη ροπή να αγγίζει τα 39,5Nm στις 5.250 σ.α.λ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Keihin, ενώ τη μετάδοση έχει αναλάβει CVT αυτόματο κιβώτιο.
Βασικό χαρακτηριστικό του συνόλου είναι η πολύ έντονη επιτάχυνση που προσφέρει στο scooter από τις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό πάντως είναι η απίστευτη ομαλότητα και ησυχία με την οποία προσφέρει...

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

sym

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!