BMW R NineT Scrambler: Απλά κλασική!

BMW R NineT Scrambler: Απλά κλασική!
Η εξαίρετη γκάμα των new retro R NineT ανανεώθηκε για το 2021, με το Scrambler να αποτελεί το πιο σαγηνευτικό υλικό ονείρων με το υπέροχο look της!

Aπό το 2013 που η BMW αποφάσισε να μας συστήσει τις αισθητικές μοτοσικλετικές της ρίζες με την παρουσίαση του πρώτου R NineT, η κατηγορία των vintage μοτοσικλετών έμελλε να αποκτήσει μια τεράστια γκάμα εντυπωσιακών επιλογών.
Με την κλασική σχεδίαση στο απόγειο, τη μοντέρνα τεχνολογία σε όλο της το μεγαλείο και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής να συμπληρώνει το εντυπωσιακό σύνολο, κάθε αναβάτης με ή χωρίς μνήμες μιας άλλης εποχής, δεν αργεί να πιαστεί στα δίχτυα της πιο ποθητής ίσως πρότασης των υπέροχων R NineT, της Scrambler.
Για το 2021, ο κλασικός σε όψη αλλά κορυφαίος σε απόδοση boxer κινητήρας των 1.121 κ.εκ. δέχτηκε μία σειρά από βελτιώσεις, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται στους 109 ίππους στις 7,250 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή είναι 116 Nm στις 6,000 σ.α.λ.
Όπως όλες οι νέες R nineT έτσι και η Scrambler διαθέτει στο βασικό της εξοπλισμό ABS Pro σε συνδυασμό με σύστημα DBC (Dynamic Brake Control) για μεγαλύτερη ασφάλεια στο φρενάρισμα. Στάνταρ είναι επίσης το νέο πίσω αμορτισέρ με προοδευτική απόσβεση (WAD), το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, ενώ διαθέτει ελατήριο με ρυθμιζόμενη προφόρτιση από ένα περιστροφικό χειριστήριο. Τα προγράμματα “Rain” και “Road” περιλαμβάνονται επίσης στο βασικό εξοπλισμό.
Τα κλασικά στρογγυλά όργανα έρχονται με επανασχεδιασμένα γραφικά, ενώ ο προβολέας και τα λευκά φλας είναι τεχνολογίας LED. Στον αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται και...

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

nineT

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!