Μπάγερν και Audi κάνουν εικονικό παιχνίδι και αυτό το καλοκαίρι

Νίκος Γιαννούλας
Μπάγερν και Audi κάνουν εικονικό παιχνίδι και αυτό το καλοκαίρι
Από τις 23 έως και τις 31 Ιουλίου, η Audi θα δώσει την ευκαιρία στους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν μοναδικά event από την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Δυστυχώς, η πανδημία εμποδίζει τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου μπροστά σε μεγάλα πλήθη στη Γερμανία. Χάρη στην καλοκαιρινή περιοδεία της Audi ωστόσο, οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου θα μπορούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές με την ομάδα τους, έστω και εικονικά, φέτος. Οι θαυμαστές από όλο τον κόσμο καλούνται να λάβουν μέρος στις προετοιμασίες για τη σεζόν και να απολαύσουν σπάνιες στιγμές από το παρασκήνιο παιχνιδιών και προπόνησης.

Audi Summer Tour 2021


Από τις 23 έως τις 31 Ιουλίου, οι οπαδοί θα μπορούν να ακολουθούν τον νέο προπονητή Τζούλιαν Νάγκελσμαν, να προετοιμάζει την αγαπημένη τους ομάδα για τη σεζόν σε πραγματικό χρόνο από όλο τον κόσμο.


Ο πρώτος σημαντικός σταθμός του Audi Summer Tour είναι ένας αγώνας προετοιμασίας στις 24 Ιουλίου, μεταξύ της Μπάγερν και του Άγιαξ στο Allianz Arena ως μέρος του «Audi Football Summit». Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το RTL. Προς το παρόν, επιτρέπεται έως και 500 θεατές να παρευρεθούν στον αγώνα, με τις τιμές των εισιτηρίων και κυμαίνονται από 12 έως 50 ευρώ.


Ως μέρος της θερινής περιοδείας Audi, πολλά αστέρια της Μπάγερν θα λάβουν μέρος σε ειδικές εκδηλώσεις όπως στην πρόκληση του teqball - της τελευταίας αθλητικής τρέλας που είναι διασταύρωση μεταξύ ποδοσφαίρου και πινγκ-πονγκ - και σε άλλα συναρπαστικά και ασυνήθιστα αθλητικά γεγονότα.


Επιπλέον, η Μπάγερν θα προσφέρει παραλειπόμενα από το παρασκήνιο, όπως σε βάθος απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή και την ψυχική εκπαίδευση των επαγγελματιών παικτών, με τους σημερινούς παίκτες και θρύλους του πιο επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Γερμανίας να εμφανίζονται επίσης.

Το Audi Summer Tour θα προσφέρει στους θαυμαστές πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχουν στη δράση, όπως το παγκόσμιο "FC Bayern World Run" που ξεκίνησε μαζί με την adidas για τη "Μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια του κόσμου".

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!