Επιστρέφει ο Ρινς στο Σάχσενρινγκ

Επιστρέφει ο Ρινς στο Σάχσενρινγκ
Ο Άλεξ Ρινς θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό της Suzuki, έπειτα από απουσία ενός αγώνα.

Το GP Γερμανίας είναι λίγα 24ωρα μακριά για το MotoGP, με τον έβδομο αγώνα της σεζόν να πραγματοποιείται στη πίστα του Σάχσενρινγκ. Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, η εντυπωσιακή πίστα επιστρέφει στο πρόγραμμα, με τους αναβάτες να καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμα μια πρόκληση.

Ο αναβάτης της Suzuki, Άλεξ Ρινς, επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό που υπέστη πριν το GP Καταλονίας. Ο Ισπανός έσπασε τον καρπό του σε ατύχημα με ποδήλατο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Τώρα όμως πήρε το «οκ» από τον Δρ. Μιρ, ώστε να καταφέρει και θα αγωνιστεί κανονικά στο GP Γερμανίας.

«Πήγα να δω τον Δόκτωρ Μιρ για τις τελικές εξετάσεις και όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά ο Ρινς. Και συνέχισε: «Βγάλαμε τα ράμματα και το κόκαλο είναι σχεδόν έτοιμο. Έχω ακόμα λίγο πόνο, αλλά θα δουλέψω σκληρά αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα στη Γερμανία. Δεν αγωνιστήκαμε πέρυσι στο Σάχσενρινγκ και ανυπομονώ να επιστρέψω στην πίστα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω και δεν μπορώ να περιμένω να δω τα παιδιά στο γκαράζ».

Ο Ρινς έχει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο 2021, με μια σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στη βαθμολογία είναι μόλις στη 15η θέση, ενώ μετράει τέσσερις σερί αγώνες (πριν την Καταλονία) δίχως να βαθμολογηθεί.

Image credit: Suzuki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!