Ο Άλεξ Ρινς δεν θα τρέξει στη Βαρκελώνη

Ο Άλεξ Ρινς δεν θα τρέξει στη Βαρκελώνη
Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuli είχε ατύχημα με ποδήλατο και έσπασε το δεξί χέρι του

Τα βάσανα του Άλεξ Ρινς μοιάζουν να μην έχουν τέλος. Σαν να μην του έφτανε που δεν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του MotoGP, ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki θα χάσει τον προσεχή αγώνα στο GP Καταλονίας στη Βαρκελώνη. Ο Ρινς έπεσε με το ποδήλατό του καθώς έκανε προπόνηση στην πίστα και χτύπησε στο δεξί του χέρι.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στην κερκίδα του δεξιού χεριού. Το οστό ακινητοποιήθηκε και την παρασκευή 4/6 θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στον 7ο αγώνα της χρονιάς στο Circuit de Catalunya.

Η απουσία αυτή αποτελεί μεγάλο πλήγμα τόσο για τον ίδιο τον Ρινς όσο και για τη Suzuki. Ο Ισπανός προέρχεται από μια σειρά πολύ κακών αποτελεσμάτων και ο εντός έδρας αγώνας του ήταν μια ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρουμε ότι μπορεί. Όσο για την ομάδα του, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον αγώνα της Βαρκελώνης και η απουσία του Ρινς θα της στερήσει μια πιθανώς μεγάλη συγκομιδή βαθμών.

Από τη Suzuki δεν έχει ανακοινωθεί αν ο Ρινς θα αντικατασταθεί στη Βαρκελώνη από άλλον αναβάτη ούτε έχει δοθεί εκτίμηση για το χρόνο απουσίας του Ισπανού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!