ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στέψη, η ΑΕΚ να μείνει ζωντανή η ελπίδα

Newsroom
Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:00 (ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» σε περίπτωση νίκης να κατακτούν τον τίτλο.

Η ώρα του κρίσιμου τρίτου τελικού της Handball Premier έφτασε, καθώς η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ, υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00, ΕΡΤ3).

Ενα παιχνίδι το οποίο αν καταλήξει στα χέρια των Πειραιωτών θα πάρουν και το πρωτάθλημα, την ώρα που στην Ενωση, αφού έχουν μαζέψει τα «κομμάτια» τους, θα προσπαθήσουν να μειώσουν σε 2-1 την σειρά ώστε να μπουν και πάλι στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις δύο ομάδες, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Καρασαββίδη να δηλώνει:

«Νιώθουμε αισιόδοξοι για τη συνέχεια της σειράς των τελικών. Στο προηγούμενο ματς, προσπεράσαμε τον κίνδυνο του… αγνώστου, που έφερε το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ. Θεωρούμε, ότι έχουμε τους κατάλληλους παίκτες, για να ανταπεξέλθουμε στη νέα τακτική προσέγγιση του αντιπάλου. Στο επόμενο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να αντιπαρατάξουμε πάλι το μεγάλο μας θέλω, απέναντι στο ταλέντο της ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που μπορεί να ξαναπροκύψουν από το γεγονός ότι δουλεύουν λίγο καιρό μαζί με τον νέο προπονητή».

Από την πλευρά της Ενωσης, ποντάρουν πολύ στον κόσμο που περιμένουν να βρεθεί στο κλειστό της Χαλκίδας και να την βοηθήσει να κάνει την αντεπίθεση.

Η ομάδα κατεβαίνει πλήρης στο ματς, με τον προπονητή της, Αλέξη Αλβανό, να λέει:

«Μετά και το δεύτερο παιχνίδι, θεωρώ πως κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στον αγωνιστικό και ψυχολογικό τομέα. Σίγουρα χρειαζόμαστε μια νίκη για να μπορέσουμε να ανέβουμε ψυχολογικά. Θεωρώ πως αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί είναι μονόδρομος η νίκη. Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε τη συνέχεια με άλλο μάτι».

@Photo credits: eurokinissi