ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση με τη Μέταλουργκ για το EHF European Cup

Newsroom
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Μέταλουργκ Σκοπίων και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης από τον 2ο γύρο του EHF European Cup στο χάντμπολ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον χορό των συμμετοχών των ελληνικών ομάδων στο EHF European Cup στο χάντμπολ γυναικών, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (8/10, 16:00) τη Μέταλουργκ από τη Βόρεια Μακεδονία στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Όπως επισήμανε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος, Δημήτρης Πελεκίδης, ο στόχος είναι «η νίκη για να βάλουμε το λιθαράκι για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού και Πανόραμα, προετοιμαζόμενος ουσιαστικά για τις αναμετρήσεις με την ομάδα των Σκοπίων.

Η Μέταλουργκ έχει αρκετές ευρωπαϊκές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση τη συμμετοχή στους ημιτελικούς του Challenge Cup τη σεζόν 2009-10.

Πρόκειται για νεανική ομάδα και σύμφωνα με το ρόστερ που έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία η μεγαλύτερη αθλήτριά της είναι η 23χρονη Μποζινόφσκα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου στα Σκόπια.