Μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων αποδείχθηκε ελαττωματικό (pic)

Κώστας Ευθυμιάδης
Μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων αποδείχθηκε ελαττωματικό (pic)

bet365

Το χρυσό μετάλλιο που παρέλαβε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η νικήτρια στο τραμπολίνο… ξεφλουδίζει.

Ελαττωματικά αποδεικνύεται πως είναι ορισμένα χρυσά μετάλλια που δόθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Κινέζα χρυσή ολυμπιονίκης στο τραμπολίνο, Ζου Σουγίνγκ, ανέβασε στα σόσιαλ φωτογραφία με το μετάλλιο το οποίο παρέλαβε στην απονομή, να έχει… ξεφλουδίσει!

Κι όμως, η 23χρονη παρέλαβε ελαττωματικό μετάλλιο, το οποίο στην αρχή νόμιζε πως απλά ήταν… βρωμιά. Ωστόσο το σημάδι μεγάλωνε με το πέρασμα των ημερών και διαπίστωσε πως τελικά το χρυσό ξεφλούδιζε.

Ελαττωματικό μετάλλιο

Πρέπει να τονιστεί πως τα μετάλλια δεν είναι από αυθεντικό χρυσό. Φτιάχνονται από ασήμι και προστίθενται 6 γραμμάρια καθαρού χρυσού στην επιφάνειά τους.

Πάντως η ΔΟΕ απάντησε στην αθλήτρια λέγοντας πως το μετάλλιο είναι… μια χαρά και απλά ξεφλουδίζει η προστατευτική επίστρωση, αλλά αν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, τότε το μετάλλιο θα αντικατασταθεί.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!