Μπάιλς: Κατεβαίνει στον τελικό της δοκού ισορροπίας

Νίκος Καρφής
Μπάιλς: Κατεβαίνει στον τελικό της δοκού ισορροπίας

bet365

Η Σιμόν Μπάιλς δηλώθηκε για τον τελικό της δοκού ισορροπίας και θα ψάξει το χρυσό μετάλλιο.

Οι Ολυμπιακοί του Τόκιο έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες με μια μεγάλη απουσία, αφού η σταρ της γυμναστικής, η Αμερικανίδα, Σιμόν Μπάιλς είχε αποσυρθεί λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας από τους τελικούς στο άλμα γυναικών, στους ασύμμετρους ζυγούς και στις ασκήσεις εδάφους.

Πάντως η Μπάιλς θα έχει μια ευκαιρία για να πάρει το χρυσό μετάλλιο της στο Τόκιο, αφού θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό της δοκού ισορροπίας. Το αγώνισμα είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 10 Αυγούστου και η Αμερικανίδα αθλήτρια δηλώθηκε κανονικά.

Στο Ρίο πήρε 4 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σταρ των αγώνων σε άλλη μια διοργάνωση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.