ΕΡΤ για Πετρούνια: «Δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη, έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο» (pics)

ΕΡΤ για Πετρούνια: «Δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη, έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο» (pics)

bet365

Η ΕΡΤ επίσημα εξήγησε τι έγινε με τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια. «Εγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο».

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να μας φέρει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο. Είναι ο σημαιοφόρος μας. Κι όμως δεν είδαμε ζωντανά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια (περί ου ο λόγος) με την οποία προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων.

Εκτός από την (άμεση) αντίδραση της Βασιλικής Μιλλούση, η ΕΡΤ με κείμενό στην ιστοσελίδα της έριξε την ευθύνη στον Ιάπωνα σκηνόθετη.

Λίγο αργότερα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter ξεκαθάρισε πως «η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων» και κατέληξε ότι «έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.