«Πέταξε» για το Τόκιο και το χρυσό ο Πετρούνιας (pics&vid)

«Πέταξε» για το Τόκιο και το χρυσό ο Πετρούνιας (pics&vid)

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναχώρησε για το Τόκιο εκεί όπου στις 2/8 θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στους κρίκους.

Ξεκίνησε το ταξίδι του Λευτέρη Πετρούνια για το Τόκιο όπου μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του 2016 αναχώρησε από την Αθήνα και μέσω Κατάρ θα φτάσει στο Τόκιο.

Πετρουνιας

Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα του Σαββάτου (17/07) και ξεπροβόδισε τον «άρχοντα των κρίκων», ο οποίος αναχώρησε μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς.

Ο 30χρονος πρωταθλητής είχε επίσης στο πλευρό του στο αεροδρόμιο την σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δύο μικρές τους κόρες, που θα τον περιμένουν να επιστρέψει από την Ιαπωνία με άλλο ένα χρυσό μετάλλιο!

Πετρουνιας ς

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», ο Πετρούνιας θα είναι Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην Τελετή Έναρξης της ερχόμενης Παρασκευής (23/07), μαζί με την Άννα Κορακάκη, ενώ το Σάββατο 24/07 θα αγωνιστεί στον προκριματικό των κρίκων, με τον τελικό του αγωνίσματος να είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 02/08.

«Αντίπαλος μου ο κακός μου εαυτός»

Κατά την αναχώρηση του ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε πως θα του λείψουν τα παιδιά του αυτές τις ώρες που θα χρειαστεί για να ταξιδέψει στο Τόκιο ενώ επεσήμανε: «Υπάρχει αντίπαλος. Είναι ο κακός μου εαυτός. Πρέπει να κερδίσω τον κακό μου εαυτό και να βγάλω τον καλύτερο ευατό μου στους Αγώνες. Θέλω να τους απολαύσω».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα