Πετρούνιας: «Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ» (pic)

Πετρούνιας: «Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ» (pic)

bet365

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια ως σημαιοφόρος της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης των κρίκων του 2016, θα είναι όπως αποφάσισε η ΕΟΕ, μαζί με την Άννα Κορακάκη , σημαιοφόρος της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο "μίδας των κρίκων" λίγες ημέρες μετά από την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες έμαθε πως επιλέχθηκε για σημαιοφόρος και φυσικά νιώθει τεράστια τιμή και περηφάνεια.

Μάλιστα θέλησε να την μοιραστεί με τους θαυμαστές του και μ'όλους τους Έλληνες και έγραψε στα social media:

«Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!Την έχω σηκώσει και την έχω τιμήσει αρκετές φορές στην ζωη μου!Αυτή τη φορά όμως θα την σηκώσω πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ! Ένα όνειρο που είχα από παιδί εκπληρώνεται ! Συγχαρητήρια και στην πανάξια Άννα Κορακάκη».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.