hggh
16/12/2022
ΤΕΝΝΙΣ

Η Σερένα Γουίλιαμς φέρνει τη δική της «βοήθεια» στην αθλητική κοινότητα

Πηνελόπη Γκιώνη

Να προσφέρει στους αθλητές όλου του κόσμου αυτό που έλειπε στην ίδια θέλει η σταρ του τένις, Σερένα Γουίλιαμς, και για τον λόγο αυτό ίδρυσε το Will Perform.

Η σταρ του τένις, που αποσύρθηκε από το άθλημα πριν από μερικούς μήνες, Σερένα Γουίλιαμς επιστρέφει ξανά στην επικαιρότητα, με καλή αφορμή και ακόμη καλύτερο σκοπό.

Η Γουίλιαμς αποφάσισε να γίνει συνιδρύτρια σε ένα φαρμακευτικό brand το οποίο φέρει και μέρος του επιθέτου της στο όνομά του (Will Perform από Will- iams). Το προϊόν θα απευθύνεται σε αθλητικό κοινό και στόχος του θα είναι να ανακουφίσει και να βοηθήσει στην αποκατάσταση αθλητών και αθλητριών. Θα αφορά κυρίως σε μυϊκούς πόνους οι οποίοι είναι αρκετά συνηθισμένοι μετά από έντονες προπονήσεις, αλλά και στη φροντίδα των μυών και του δέρματος.

Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να αισθάνεσαι πιασμένη μετά από προπονήσεις όμως, παρ’ ότι βρισκόταν στον χώρο για περίπου τρεις δεκαετίες, δεν είχε καταφέρει ποτέ να βρει την κατάλληλη θεραπεία η οποία θα την ανακούφιζε αρκετά από αυτό. «Ο προπονητής μου είπε: «Αυτός που αναρρώνει καλύτερα είναι αυτός που κερδίζει» και συμφωνών γιατί όλοι μας, ως αθλητές, βάζουμε το σώμα μας σε κίνδυνο κάθε μέρα. Είναι τόσο σημαντικό να μπορούμε να ανακάμπτουμε» λέει η Γουίλιαμς στο Forbes. «Τα τελευταία χρόνια, ειδικά προς το τέλος της καριέρας μου, άρχισα να σκέφτομαι περισσότερο την αποκατάσταση και επίσης τον ρόλο που έπαιξε στην καριέρα μου» λέει η Γουίλιαμς που βλέπει μια αγορά που περιλαμβάνει όλους όσους είναι δραστήριοι αλλά και τον εαυτό της: «Θέλω να προσφέρω πράγματα που οι άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά και πράγματα που μπορώ πραγματικά να χρησιμοποιήσω, τα οποία είναι πολύ αυθεντικά για μένα».

Η δημοφιλής τενίστρια έχει κάνει την είσοδό της στον επιχειρηματικό κόσμο εδώ και αρκετό καιρό αφού έχει ήδη δικό της brand με ρούχα (Serena) και brand με κοσμήματα (Serena Williams) ενώ έχει γράψει και το δικό της παιδικό βιβλίο.

Η ανακοίνωση αυτού του νέου brand από τη Σερένα Γουίλιαμς ήρθε σε μία περίοδο που το όνομά της συζητιέται αρκετά αφού η φήμη πως αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση «οργιάζει» στα social media. Βέβαια, η ίδια έχοντας φτάσει πλέον τα 40 της χρόνια και έχοντας τις επιχειρήσεις της αλλά και οικογένεια μάλλον δεν θα επιστρέψει ποτέ σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά καθόλου απίθανο δεν θα ήταν να τη βλέπαμε σε κάποιο μεγάλο τουρνουά να κάνει επίδειξη. Επίσης, η ίδια ήταν ένα από τα πρόσωπα με τις περισσότερες αναζητήσεις από χρήστες στο Google για το 2022.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]