Σερένα Γουίλιαμς: Ένας στους οκτώ άνδρες πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει έναν πόντο απέναντι στη θρυλική τενίστρια!
21/07/2022
ΤΕΝΝΙΣ

Σερένα Γουίλιαμς: Ένας στους οκτώ άνδρες πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει έναν πόντο απέναντι στη θρυλική τενίστρια!

Μελέτη διαπίστωσε ότι ένας στους οκτώ άνδρες πιστεύει ότι έχει πραγματικά μια ευκαιρία απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες τενίστες στην ιστορία του αθλήματος.

Κάτοχος 23 Grand Slam κι όμως ένας στους οκτώ άνδρες πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν πόντο απέναντί της σε αγώνα τένις. Μελέτη που διεξήχθη από το YouGov -βρετανική εταιρεία έρευνας αγοράς και ανάλυσης δεδομένων που βασίζεται στο Διαδίκτυο, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, με δραστηριότητες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία-Ειρηνικό- διαπίστωσε ότι οι άνδρες πρωτίστως (αλλά και οι γυναίκες σε μικρότερο όμως ποσοστό) στη Μεγάλη Βρετανία, είναι είτε αρκετά αισιόδοξοι, είτε υποτιμούν την κυριαρχία της Σερένα Γουίλιαμς.

Το ερώτημα που τέθηκε στο πλαίσιο της δημοσκόπησης είναι πολύ απλό: «Πιστεύεις ότι αν έπαιζες το καλύτερο σου τένις, θα μπορούσες να κερδίσεις έναν πόντο από τη Σερένα Γουίλιαμς;» Από τους 1.732 ενήλικες που ερωτήθηκαν τα αποτελέσματα έχουν ενδιαφέρον.

Το 12% των ανδρών (ένας στους οκτώ) και το 3% των γυναικών απάντησαν με: «Νομίζω ότι μπορούσα».

Το 14% των ανδρών και το 10% των γυναικών δήλωσαν ότι «δεν ξέρουν» αν μπορούσαν ή όχι.

Ξεκάθαρα αισιόδοξοι, καθώς πιθανότατα η Γουίλιαμς θα έπρεπε να παίζει με το αριστερό χέρι ή με δεμένα μάτια. Μιλάμε για την άλλοτε Νο.1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία παρέμεινε στην κορυφή για 319 εβδομάδες και κέρδισε τον τίτλο του Australian Open χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ ενώ ήταν έγκυος.

Μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών.

serena

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]