Βεατρίκη Σαρρή: Η πρώτη Ελληνίδα που μπαίνει στο FIFA!

Μαριλένα Καλόπλαστου
Η 24χρονη επιθετική μέσος της Μπράιτον είναι η πρώτη Ελληνίδα που συμπεριλαμβάνεται στο δημοφιλές παιχνίδι στην έκδοση του 2023!

Όπως είναι γνωστό από το καλοκαίρι, για πρώτη φορά το FIFA 23 θα περιλαμβάνει ομάδες γυναικείων συλλόγων και οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με συλλόγους από τη Women's Super League και την Division 1 [τις πρώτες κατηγορίες ποδοσφαίρου γυναικών σε Αγγλία και Γαλλία]. Παράλληλα η Frauen-Bundesliga και η National Women's Soccer League θα προστεθούν μεταγενέστερα στο δημοφιλές παιχνίδι της EA Sports, όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023.

Στην τελευταία, λοιπόν, έκδοση του παιχνιδιού βρίσκεται και μια Ελληνίδα παίκτρια! Ο λόγος για την διεθνή επιθετική μέσο Βεατρίκη Σαρρή!

Το ποδοσφαιρικό της ταξίδι ξεκίνησε από τα Χανιά και το ταλέντο της την οδήγησε στο Νησί και τη Women's Superleague. Η διεθνής άσος από την Κρήτη, είναι η μόνη Ελληνίδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας και αισίως η πρώτη ποδοσφαιρίστρια της χώρας μας που βρίσκεται στο πασίγνωστο video game της EA Sports.

Η έμπειρη άσος, που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Μπέρμιγχαμ, στην Μπράιτον έχει βαθμολογία 75.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image