Euro 2022: Το εντυπωσιακό βίντεο της Εθνικής Αγγλίας για την ανακοίνωση της αποστολής της! (vid)

Με ένα πολύ όμορφο βίντεο παρουσίασαν την αποστολή του για το προσεχές Euro οι Lionesses!

«Οικογένεια, εκεί από όπου ξεκινάμε, εκεί που καταλήγουμε, εκεί που ανήκουμε...» με αυτά τα λόγια ξεκινάει το πρόμο βίντεο της Εθνικής ομάδας γυναικών της Αγγλίας ενόψει της ανακοίνωσης της αποστολής της για το Euro 2022 που φιλοξενείται στη χώρα!

Από τα παιδικά δωμάτια και τα παιδικά όνειρα στα γήπεδα.

«Η Αγγλία μεγαλώνει μια λεάινα σε κάθε γωνιά της χώρας. Η οικογένειά μας, ο χρόνος μας, η χρονιά μας, να ρίξουμε τα εμπόδια, όπως ποτέ ξανά. Είναι κάτι περισσότεροι από συμπαίκτες, περισσότερο από φίλοι. Οι αδερφές έχουν ιστορία γιατί τα «τρία λιοντάρια» γεννήθηκαν από μια λέαιανα»

Η πλήρης ομάδα της Αγγλίας

Τερματοφύλακες: Mary Earps (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Hannah Hampton (Aston Villa), Ellie Roebuck (Manchester City)

Αμυντικοί: Μίλι Μπράιτ (Τσέλσι), Λούσι Μπρόνζ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζες Κάρτερ (Τσέλσι), Ρέιτσελ Ντέιλι (Χιούστον Ντας), Άλεξ Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντέμι Στόουκς (Μάντσεστερ Σίτι), Λότε Γουμπέν-Μόι (Άρσεναλ)

Μέσοι: Φραν Κίρμπι (Τσέλσι), Ζιλ Σκοτ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόρτζια Στάνγουεϊ (Μπάγερν Μονάχου), Έλα Τοόν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κίρα Γουόλς (Μάντσεστερ Σίτι), Λία Γουίλιαμσον (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Μπέθανι Ίνγκλαντ (Τσέλσι), Λόρεν Χεμπ (Σίτι), Κλόε Κέλι (Σίτι), Μπεθ Μιντ (Άρσεναλ), Νικίτα Πάρις (Άρσεναλ), Αλέσια Ρούσο (Γιουνάιτεντ), Έλεν Γουάιτ (Σίτι)

Η πρώην αρχηγός της Αγγλίας Στεφ Χόουτον δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές της κόουτς της ομάδας Σαρίνα Βίγκμαν. Ο Χόουτον έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε 121 περιπτώσεις και ήταν αρχηγός της ομάδας από τον Ιανουάριο του 2014 προτού η Λία Γουίλιαμσον οριστεί ως επικεφαλής της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Η αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω τραυματισμού του αχίλλειου τένοντα στα τέλη Φεβρουαρίου και δεν έχει αγωνιστεί για την ομάδα της από τον Ιανουάριο.

Δείτε το: