Ντάνι Πεδρόσα στο gazzetta: «Χαρά μου να προσφέρω θέαμα στους Έλληνες»

Ντάνι Πεδρόσα στο gazzetta: «Χαρά μου να προσφέρω θέαμα στους Έλληνες»
Ο Ισπανός θρύλος του MotoGP μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr και αποκάλυψε πως ανυπομονεί να γνωρίσει τους Έλληνες φίλους των αγώνων ταχύτητας.

Έτοιμος να δώσει χαρά σε χιλιάδες θεατές είναι ο Ντάνι Πεδρόσα και ανυπομονεί για τη στιγμή. Ο πρώην αστέρας του MotoGP και νυν δοκιμαστής της KTM είναι έτοιμος να κάψει λάστιχο και να προσφέρει άπλετο θέαμα.

O Πεδρόσα θα οδηγήσει την KTM RC213V των 300 ίππων στο Red Bull Showrun by ALUMIL σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδος στο Αεροδρόμιο Τατοΐου. Πριν όμως φορέσει την αγωνιστική του στολή και το κράνος, ο Ισπανός μίλησε στο gMotion by Gazzetta και στον Στάθη Κοκκορόγιανη, τονίζοντας πως ανυπομονεί να γνωρίσει τους Έλληνες φίλους των αγώνων ταχύτητας.

Ντάνι Πεδρόσα

«Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους Έλληνες φίλους των αγώνων. Πάντα μου έλεγαν, όταν ακόμα έτρεχα, πως στην Ελλάδα έχουμε πολλούς οπαδούς του MotoGP. Είναι χαρά μου που θα προσφέρω θέαμα στους Έλληνες και να τους γνωρίσω από τη στιγμή που δεν έχουμε αγώνα MotoGP στην Ελλάδα», είπε ο Πεδρόσα.

 

Ποια είναι η προετοιμασία ενός αναβάτη του MotoGP για ένα σόου το οποίο μοιράζεται ελάχιστες ομοιότητες με αγώνα σε πίστα; Ο Πεδρόσα απαντά παρουσιάζοντας τη θέση ενός οδηγού που θέλει να διασκεδάσει το κοινό.

«Για να πω την αλήθεια εξαρτάται από την περίσταση. Προσπαθώ να μην κάνω μεγάλη προετοιμασία γιατί ποτέ δεν ξέρω πώς θα είναι η πίστα ή ο χώρος που θα έχω στη διάθεσή μου. Δεν ξέρω αν θα γλιστράει η όχι. Όταν φτάνω στο σημείο ελέγχω το χώρο και μετά αποφασίζω τι θα κάνω και πού να προσέχω. Η μοτοσικλέτα MotoGP είναι πολύ ισχυρή, δεν μπορώ να 'παίξω' πολύ, ούτε να σπινάρω πολύ τον πίσω τροχό ή να κάνω πολλές σούζες», ανέφερε ο Πεδρόσα.

Red Bull
Φωτογραφία: Στάθης Κοκκορόγιαννης

Όλα είναι έτοιμα για το Red Bull Showrun by ALUMIL στο Αεροδρόμιο Τατοΐου, εκεί που τα μονοθέσια και οι επαγγελματίες της Red Bull θα ξεδιπλώσουν live τη μαγεία τους επί εδάφους κι από αέρος.

Φωτογραφίες: redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!