WEC - Σπα: Ανατριχιαστικό ατύχημα με 300 χλμ/ώρα, διακοπή στον αγώνα (vid)

WEC - Σπα: Ανατριχιαστικό ατύχημα με 300 χλμ/ώρα, διακοπή στον αγώνα (vid)
Ένα πολύ τρομακτικό ατύχημα συνέβη την πέμπτη ώρα στο αγώνα του WEC στο Σπα, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του αγώνα.

Ο αγώνας του WEC στο Σπα έχει αποδειχθεί άκρως συναρπαστικός και ανατρεπτικός με μάχες, επαφές και πολύ δράμα μέχρι τώρα. Στα μισά της πέμπτης από τις συνολικά έξι ώρες του αγώνα, συνέβη ένα πολύ τρομακτικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Ο Ερλ Μπάμπερ με το #2 Cadillac έδινε μάχη για την 3η θέση του αγώνα κόντρα στη #99 Porsche του Νιλ Τζάνι. Ο Μπάμπερ στην ευθεία Κέμελ έκανε κίνηση για να προσπεράσει τον Τζάνι ενώ κινούνταν με 300 χλμ/ώρα, όμως δεν είχε υπολογίσει σωστά καθώς την ίδια στιγμή προσπερνούσαν μια BMW της LMGT3.

Το πίσω δεξί ελαστικό του Cadillac χτύπησε με το εμπρός αριστερό ελαστικό της BMW και ακολούθησε το χάος. Το αμερικανικό Hypercar χτύπησε τον τοίχο και παραλίγο να απογειωθεί, ενώ το γερμανικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της GT3 έπεσε με φόρα στις μπαριέρες. Θραύσματα γέμισαν την πίστα και η Διεύθυνση Αγώνα αναγκάστηκε να διακόψει προσωρρινά τον αγώνα ώστε να καθαριστεί το σημείο και να επισκευαστούν οι μπαριέρες. Οι δύο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από θεατές στις εξέδρες και δείχνει ακόμα μία οπτική γωνία του τρομακτικού ατυχήματος..

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!