Η Cupra επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τερ Στέγκεν

Η Cupra επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τερ Στέγκεν

Γιάννης Δανιγγέλης
Η Cupra επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τερ Στέγκεν
Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να είναι διεθνής Cupra ambassador για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πρόσφατα η Cupra, ανανέωσε τη συνεργασία της με την FC Barcelona και τώρα ήρθε και η σειρά του Μαρκ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έγινε μέλος της Cupra Tribe το 2020 και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τις αξίες της μάρκας, καθώς το 2024 είναι ένας σημαντικός χρόνος για την Cupra, λανσάροντας 4 νέα μοντέλα: Formentor, Leon, Tavascan και Terramar. Συγκεκριμένα ο Γερμανός δήλωσε:

«Είμαι περήφανος που συνεχίζω ως διεθνής ambassador της CUPRA. Από το 2020 έχουμε δημιουργήσει πολύ όμορφες στιγμές, όπου είχα τη χαρά και το προνόμιο να οδηγήσω όλα τα αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί μέχρι στιγμής. Και οι δύο μας έχουμε μία σύνδεση με την πόλη μας, τη Βαρκελώνη. Ξεκινώντας αυτό το κεφάλαιο μαζί, το 2024 θα είναι πραγματικά μια όμορφη χρονιά. Η CUPRA λανσάρει τα πιο σημαντικά της μοντέλα. Θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο μαζί από τη Βαρκελώνη».

Η μάρκα πρόσφατα καλωσόρισε στην ομάδα πρεσβευτών τους, τον οδηγό αγώνων Λούκας ντι Γκράσι και την ποδοσφαιρίστρια και δύο φορές νικήτρια της χρυσής μπάλας, Αλέξια Πουτέγιας.

Photo credits: Cupra

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!